37 fokos kánikulára is számítani lehet

2019. Július 1.

Első fokú hőségriadót adott ki hétfőn az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM).

 

Hétfőn az ország nagy részében nagyon meleg lesz, Moldvában, valamint a Körösök vidéke, Bánság, Olténia, Munténia síkvidéki térségeiben és Erdély központi részén kánikula várható, a hőmérsékleti csúcsértékek 34 és 37 fok között változnak, kellemetlen lesz a hőérzet, a hőmérséklet-páratartalom mutató elérheti, sőt meg is haladhatja a kritikus 80-as szintet.

Kedden az ország szinte egész területén kánikula lesz, a síkvidéki régiókban 35-37 fok körül alakul a maximális hőmérséklet, és kellemetlen lesz a hőérzet, a hőmérséklet-páratartalom mutató meghaladhatja a kritikus 80-as szintet. Az ANM szerint kedd délutántól fokozott légköri instabilitás várható, előbb északon, aztán szerdán és csütörtökön az ország többi részén is előfordulhatnak záporok, zivatarok, és enyhül a meleg.

    (maszol.ro)További cikkek

(Archív fotó)

Lakossági fórum lesz július 5-én

2019. Július 1.

A Gödör rendezvényházba várják a lakosokat.

Július 15-ig zárva a kórház

2019. Július 2.

Szabadságolások miatt két hétre bezárt a kórház.

"Boldog, aki nem csak a földre szegezi tekintetét"

2019. Július 1.

Egy héttel a templombúcsú után június 29-én, szombaton, Péter és Pál napján újra ünnep volt az érmihályfalvi római katolikus egyházközségben: Böcskei László megyés püspök 48 fiatalnak és egy felnőttnek szolgáltatta ki a bérmálás szentségét.

(Illusztráció)

Hétfőn megkezdődtek az érettségi írásbeli vizsgái

2019. Július 1.

A tanügy-minisztérium indított egy ingyenes telefonvonalat – 0800801100 -, amelyen jelenteni lehet bármilyen, az írásbeli vizsgával kapcsolatban észlelt rendellenességet. A szám július 1-je és 4-e között hívható 8-tól 16 óráig.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: