A Fradinál vendégeskedtek a mihályfalvi kis kézisek

2019. December 13.

Immáron 4. alkalommal szervezték meg az FTC Népligeti Sportcentrum „Faházában” a Mikulás Kupát a 9 éves lány (U 9) kézilabdázóknak. Ezúttal az érmihályfalvi lányok is részt vehettek a nemzetközinek mondható tornán.

Az érmihályfalvi csapat a Fradi korábbi hírességeivel

Az érmihályfalvi csapat a Fradi korábbi hírességeivel

Hétfőn, december 9-én 14 csapat – Magyarországról, Romániából és Szlovákiából – versengett "a jóságos nagyszakállú” kegyeiért, mert eredményt nem jegyeztek – a tornát a játék öröméért, a barátság és a magyar kézilabda utánpótlás-nevelés erre a korosztályra érvényes koncepciójának jegyében bonyolították le. 

Érmihályfalvát egy 9 főből álló kis csapat – Bákai Boróka-Andrea, Belényesi Lilla, Benkovits Iris, Fele Alexandra Mioara, Kelemen Lara, Kiss-Rimay Olívia, Paulenschi Vivien Anna, Szabó Edina és Szilágyi Vivien –  illetve 14 főből álló szurkolótábor (többségükben a játékosok szülei) valamint Budar Bálint István és Csengeri Csongor Antal edzők képviselték.

A csoportokba osztott mezőnyben az érmellékiek 4 mérkőzést játszottak a Fradi I., Dunaszerdahely (Szlovákia), Kálmánd és Kraszna (Szatmár megye) csapataival, melyeket az FTC nagynevű kézilabdázói, jelenleg nevelőedzői, Kökény Bea, Pádár Ildikó, Fiedler Erika, Szarka Éva és mások vezettek. Játékukkal, lányaink többször is kivívták a szurkolók, de még a játékvezetők, szervezők és akár az ellenfél elismerését is. Hétfőn jó volt mihályfalvinak lenni az FTC népligeti faházában!  

Gratulálok a lányoknak és remélem, hogy sok élménnyel gazdagodva még inkább belevetik magukat a kitartó, komoly munkába. Köszönet illeti még a szülőket a lelkes és sportszerű buzdításért, az anyagi és elsősorban az eszmei támogatásért. Remélem gyermekeik örömtől csillogó szeme, elegendő fizetség, fejlődésük, eddigi sikereik igazolják a befektetett energiákat, és ösztönzően hatnak a további áldozatok vállalásához. 

Köszönjük a lehetőséget a Zelk Zoltán Iskola vezetőségének és nem utolsósorban köszönjük polgármesterünk, Nyakó József támogatását.

Szombaton, december 14-én ez a kis csapat, kiegészítve a 10 éves lányokkal (4 fő) Krasznán, a MikÁd Kupán fog vendégszerepelni.

  Csengeri CsongorTovábbi cikkek

"Csak az látja a világ valóságát, kinek tisztára mosták szemeit a könnyek"

2019. December 16.

Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a te arcodat is ne ragyogja be! Böjte Csaba mondása jegyében tartották meg idén is a karácsonyváró ünnepséget a gálospetri gyerekotthonban.

Milyen időnk lesz karácsonykor?

2019. December 16.

Karácsonykor melegebb lesz, mint általában az évnek ebben a szakában.

Sakkverseny volt Diószegen

2019. December 13.

Bihardiószegen idén is megrendezték a Mikulás Kupa elnevezésű – hétfordulós, svájci rendszerű – sakkversenyt, amely érmihályfalvi sikert is hozott.

Hétezer ajándékcsomag Németországból

2019. December 13.

Tavaly négyezer, idén már hétezer ajándékcsomag talált gazdára az Érmelléken, Bihar megye más tájain, sőt, Szatmár megyében is egy németországi szervezetnek köszönhetően.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: