A Furfangos Furulyások Érszőllősön

2018. December 4.

Az érmihályfalvi csoport is részt vett a találkozón.

 

A VIII. Érmelléki Ifjúsági Furulyás Találkozót tartottak meg Érszőllősőn december 2-án. Ezen részt vett az érmihályfalvi Furfangos Furulyások csoportja is, Darabont Aliz zenetanárnő vezetésével.

Sikeresen szerepeltek a többi érmelléki csapattal együtt, akik a helyiek mellett Tarcsáról, Semjénből, Albisról, Diószegről, Nagyjankáról és Ottományból érkeztek, majd élményekkel gazdagodva, feltöltődve távozhattak.

A csoportok általában egyházi témájú műveket adtak elő, bemutatkozásuk után a nagyváradi Continuo régi zene együttes tartott egy rövid koncertet.

Végül következett egy közös produkció: ki furulyával, ki énekelve kapcsolódott be egy előzőleg meghatározott adventi éneket előadásába.További cikkek

Tiltakozzunk minden élethelyzetben az erőszak ellen

2018. December 5.

Az Érmihályfalvi 1-es számú Mezőgazdasági Főgimnázium diákjai és tanárai, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület ernyője alatt működő Lámpás Alapítvány szakemberei, Bihar Megyei Rendőr–főkapitányság Elemzési és Bűnmegelőzési Osztályának képviselői, valamint Érmihályfalva város vezetői idén is felhívták a figyelmet arra, hogy az erőszak nem megoldás!

Hetényi Kovács János és Arany János

Honismereti összejövetel két témával

2018. December 5.

Pénteken, december 7-én tartja újabb összejövetelét a honismereti kör. A szervezők meghívója.

Zumba party jótékony céllal

2018. December 4.

A belépő ára 20 lej, ami a minimális adomány is egyben, a Bonitas Speciális Oktatási Központ érmihályfalvi kirendeltsége támogatására.

Újra bababörze

2018. December 4.

December 15-én, szombaton a Gödör rendezvényház udvarán újra bababörzét tartanak, az önkormányzat támogatásával.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: