A hátrány neve: hazai pálya

2017. Október 9.

A szurkolók ismét csalódottan, ám korántsem csendben távoztak a Praszler stadionból...

Szaladtunk a sárga mezes szalontaiak után...

Szaladtunk a sárga mezes szalontaiak után...

Szép őszi idő, jó pálya, egy, a mienknél elvileg gyengébb csapat - minden adott volt tehát ahhoz, hogy az első osztályú megyei labdarúgó bajnokságban hetedik fordulójában az Unirea megszerezze két vereség és egy döntetlen után első hazai győzelmét. 

A Szalontai Olimpiát fogadtuk szombat délután, az első félidőben mezőnyfölényben is játszottunk, ám ez mit sem ért, mert a pontatlanságok miatt alig kerültünk helyzetbe, igaz, a kontrákra játszó hajdúságiak sem voltak hatékonyabbak. Lehetőségeket alig jegyezhettünk, Tóth és Gego lövésénél vagy Stefan fejesénél ugrott meg kicsit az adrenalinszintünk, de a vendégeknek is volt olyan helyzetük, amikor örülhettünk ügyetlenkedésüknek... A gól(ok) elmaradása aztán persze feszültséget gerjesztett a pályán, a kispadon, a lelátón egyaránt.

A második félidőre a szalontaiak szemmel láthatóan úgy jöttek ki, mint akik tudatára ébredtek, hogy itt és most pontot, pontokat szerezhetnek. A noteszben a "mi helyzeteink" rubrika (ha lenne ilyen) üresen maradt a 45 perc alatt, ellenben mintha egy katasztrófafilmre ültünk volna be... A 68. percben még megúsztuk, talán a sok aggódó szempár "tolta" kapunk mellé a labdát. Aztán következett végzetes 13 perc:  a 75.-ben egy kontra alkalmával kapusunk elindult a labda irányába, majd megtorpant, ez épp elég volt a kiugratott csatárnak, hogy elgurítsa a labdát mellette; a 86. percben egy újabb letámadás újabb gólt eredményezett; a  88. percben pedig mi végezhettünk el szabadrúgást a szalontaiak térfelén, a labdát pikk-pakk elvesztettük, ők pedig, mint a forgószél jöttek a kapunk felé, 3 másodperc alatt 4 /2 -es emberfölénybe kerülve, kispályás módszerrel kijátszva és befejezve a helyzetet - 0 - 3 ! A lefújás után a szurkolók egy része igen csúnya dolgokat hangoztatva távozott a stadionból, nem értve egyrészt a csapat hozzáállását, másrészt a cseréket sem, mert csak azt láttuk, hogy nem hoztak vérfrissítést a játékba, illetve, ha a pontmentés érdekében hozott kockáztatásról volt szó, akkor nem jöttek be.

Ifj. Fele Sándor edző csapata: Gábor G. - Hossu, Foris, Iova (83. p. Kiss), Crisan, Tóth, Stefan (76. p. Gábor J.), Horváth (60. p. Morgovan), Sándor, Daroczi, Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

A következő fordulóban a Szentmártoni CSC vendégei leszünk - a listavezetőről van szó, tehát kevés esély mutatkozik az elveszett pontok visszaszerzésére.


További cikkek

"A helytállás szimbólumai voltak"

2017. Október 9.

Irodalmi összeállítás és kórusok szolgálatai tették ünnepélyesebbé az érmihályfalvi megemlékezést, melyen az aradi vértanúk áldozata előtt tisztelegtek.

Véradás október 12-én

2017. Október 9.

Csütörtökön újabb véradási akció lesz.

Áramszünet négy napon

2017. Október 6.

A jövő héten az alábbi napokon és helyeken várható áramszünet.

(Illusztráció)

Tánctanfolyam a kultúrházban

2017. Október 6.

Október 15-én indítja tánc-tanfolyamát a művelődési ház, melyre máris lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségeken.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: