"A lakosság igényének csupán ötödét tudjuk biztosítani a város erdejéből"

2019. Április 10.

A polgármester üzenete a tűzifaigénylések témájában.

 

A lakosság tűzifaigényének  a város erdejéből történő kielégítése, akár csak az előző esztendőkben, idén is elégedetlenséget, indulatokat generált a napokban zajlott feliratkozások során. 
Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a lakosság tűzifa igényének csupán egyötödét tudjuk biztosítani jutányos áron a város erdejéből, ami kb. 500 - 550 háztartást jelent egy vágási szezon alatt.
A rendkívüli érdeklődés miatt kettő nap alatt betelt az a Városházán írott lista, aminek alapján eddig is osztották az erdészek a tüzelőt. Ez a lista IDE kattintva olvasható.
Mindazokat, akik lemaradtak vagy most sürgősen igényelnének tüzelőt, az erdészet kész kiszolgálni nyárfával, ugyancsak jutányosan, ennek ára 150 lej/m3 a raktárban. Erre feliratkozni, mint az akác esetén is, a Városházán lehet.
         Nyakó József polgármester


További cikkek

Mesterségekről tanultak az óvodások

2019. Április 10.

A gyerekek fel is kerestek munkahelyeket.

Háromszáz fát ültettek el

2019. Április 11.

Az ANL- és szociális lakások mellett illetve a százholdi focipályánál.

Bach Mindenkinek-koncert Ottományban, érmihályfalvi résztvevőkkel

2019. Április 10.

A március 18. és 24. között zajlott Bach Mindenkinek Fesztivál mintegy utókoncertjét tartották meg vasárnap délután Ottományban. A cél: hasonló kis településeken is meghonosítani az ilyen koncerteket.

A verseny díjazottjai

Vidám verselők, 2019

2019. Április 9.

Egy 3. helyet és egy dicséretet osztott ki a zsűri érmihályfalvi kisdiákoknak a Vidám Versek Versmondó Versenyének idei döntőjében. Alább a díjazottak teljes listája is olvasható.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: