A legjobb minősítések a Fusion tánccsoportnak

2019. December 12.

A Fusion tánccsoport a hétvégén a Revolution Dance Cup nevű minősítő versenyen vett részt, Tiszavasváriban.

 

A verseny Magyarország egyik legnagyobb minősítő versenyének számít, ahol a zsűri nem a produkciókat hasonlítja egymáshoz, hanem minden produkciót arany, ezüst vagy bronz minősítéssel jutalmaz. Ezúttal két versenyszámmal indultak a táncosok, felnőtt formáció kategóriában és Somogyi Orsolya felnőtt egyéniben. A zsűri a Fusion tánccsoportot kiemelt aranyra minősítette, emellett a kategória legjobbja címet is elhozhatták, mindezt a szponzori különdíj koronázta meg, hiszen a táncosok egy csapatépítő kirándulást is nyertek, amely a tiszalöki Fekete Szakáll kalandparkba szól. Somogyi Orsolya felnőtt egyéniben szintén arany minősítést kapott és mellé szponzori különdíj is járt számára.
A verseny végéről a közös buli sem maradhatott el, ahol mindenki megünnepelhette sikereit. A táncosok ezzel a versennyel zárták a 2019-es évet. Egy rövid pihenés után pedig újult erővel vágnak majd neki az új évnek és az új versenyeknek. A csoport ezúton is megköszönni a tagok családjainak, a barátoknak és minden támogatónak a segítségét, hiszen nekik köszönhetően sikeresen zárhatták ezt az évet is, tele emlékezetes pillanatokkal.






További cikkek

Új vasúti menetrend 2020-ra - Érkezési és indulási időpontok Érmihályfalván

2019. December 13.

December 15-én lép érvénybe a Román Vasúttársaság (CFR) egy évig érvényes menetrendje. Alább az Érmihályfalván érvényes érkezési és indulási időpontok.

A képen az érmihályfalviak a szerbiai csoporttal, előbbiek a Bányavirágot, utóbbiak annak folytatását, a Bányavakságot adták elő

"Mókás" előadás a FESZT FEST-en

2019. December 13.

A Móka Színjátszó Kör a budapesti MU Színházban szerepelt, a Fesztiválgyőztesek Fesztiválján.

(Illusztráció)

Korosztályos focicsapataink őszi mérlege

2019. December 12.

A korosztályos labdarúgó csapatok számára is befejeződött a 2019 / 2020-as szezon őszi idénye. Egyik csapatunk a debreceni fociakadémián is járt.

Tanácskozás: A családon belüli erőszak hatásai az iskolai teljesítményre

2019. December 12.

A megbeszélésen 45 pedagógus vett részt Érmihályfalváról és a környékbeli tanintézményekből.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: