A megszokottnál melegebb idő várható

2018. Október 30.

A megszokottnál melegebb idő várható a következő napokban, lehűlésre november 2-a után számíthatunk - derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság (ANM) október 29-e és november 11-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

 

Erdélyben november 3-áig rendkívül meleg idő várható, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 21 és 24 Celsius-fok, a legalacsonyabbak 7 és 10 Celsius-fok között alakulnak. November 4-től kezdve a jelzett intervallum végéig a nappali hőmérsékletek mintegy 6, az éjszakaiak 5 fokkal visszaesnek. Kisebb esők a periódus első, illetve utolsó napjaiban várhatók.
A Bánságban, a Körösök vidékén hét végéig jóval melegebb lesz, mint a sokévi átlag, 21-25 Celsius-fokos maximális nappali hőmérsékleti értékekkel. Viszonylag langyosak lesznek az éjszakák, 10-14 Celsius-fokos hőmérsékleti értékekre számíthatunk. November 4-e után fokozatosan lehűl az idő, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek nem haladják meg a 16, az éjszakaiak a 6 Celsius-fokot. Csapadékra október 30-a körül és november 6-a után van kilátás.
Máramarosban november 3-áig rendkívül meleg idő várható, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 21 és 24 Celsius-fok, a legalacsonyabbak 8 és 11 Celsius-fok között alakulnak. November 4-e után fokozatosan lehűl az idő, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek nem haladják meg a 14-15, az éjszakaiak a 4-5 Celsius-fokot. Csapadékra október 30-a körül és november 7-e után van kilátás.

  (agerpres)


További cikkek

Nem múlhat el ősz székelyhídi kórustalálkozó nélkül

2018. Október 30.

Az érmihályfalvi városi kórus és a citerazenekar is részt vett szombaton a Székelyhídon tartott nemzetközi kórustalálkozón, melyen a környékbeli kórusokon túl anyaországiak is képviseltetik magukat minden évben.

A kék az első, a piros a második, a sárga a harmadik szerdára beütemezett városrész

Újra őszi lombtalanítás

2018. Október 30.

November első három szerdáján kerül sor az akcióra. Alább a dátum és utcák szerinti beosztás.

2. hely csapatban

2018. Október 29.

Sakkcsapatunk Nyíracsádon versenyzett.

Rajzpályázat: Ez állati jó! 4.

2018. Október 29.

Rajzpályázat magyarországi és határon túli 1. - 8. osztályos diákoknak.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: