A tavasziasra fordult idővel megkezdődtek a városgazdálkodási munkák is.

2020. Április 22.

Tavaszi munkák a városgazdálkodásban

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel, a városgazdálkodás munkatársai csoportokra osztva végzik a rájuk bízott feladatokat, megfelelve az előírásoknak. Karsai Attila alpolgármester elmondta, hogy hetekkel ezelőtt megkezdődtek a tavaszi munkálatok. Metszették a közterületek fáit, rózsáit, előkészítik a virágágyásokat, illetve lazítják a földet az évelő virágok körül. Megtudtuk, hogy párhuzamosan több helyszínen is dolgoznak. A tavaszi kertészkedésen kívül, festik a gyalogosátkelőket, új szemeteskukát helyeznek ki, azok helyett, melyek eltűntek vagy megrongálódtak, szükség szerint a helyszínen megjavítva azokat, kihelyezik a lócákat, amelyeket a téli hónapokban megjavítottak és átfestettek, új helységnév táblákat helyeztek ki a település bejáratainál, illetve javították a megrongálódottakat. Sajnos, idén korlátozva lesz a kihelyezett virágok mennyisége, a járványhelyzetre való tekintettel még óvatosabban kell kezelnünk költségvetésünket, tudtuk meg az elöljárótól.

A Bölcsőde konyhakertje sem marad ki a törődésből. Továbbra is megtermeljük azokat a szezonális zöldségféléket, melyeket saját konyhájában fel tud használni az ottani személyzet, természetesen az aktivitás újraindulásakor.

Napi szinten végezzük a tömbházak bejáratainál fertőtlenítés céljából kihelyezett lábtörlőket tartalmazó tárolók újratöltését, a  2020 március 29-én megjelent 4-es számú Katonai Rendelet előírásai szerint, amely a COVID-19 koronavírus terjedésének megelőzésére vonatkozik, tudtuk meg.   További cikkek

Lassan kitavaszodik!

2020. Április 22.

Nyakó József polgármester gondolatai

Kihívásokkal teli időszak az Érmihályfalvi Egészségügyi-Szociális Otthonban

2020. Április 23.

Csűri József, intézményvezető beszámolója

Ünnepi Köszöntő

2020. Április 9.

Húsvéti jókívánság a város elöljáróitól.

Hétvégén megafonnal jártuk a várost

2020. Április 6.

Köszönjük a megértést és az eddig tanúsított felelősségteljes hozzáállást!

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: