Aladin Hero Team: Köszönik a támogatásokat

2012. December 4.

Az Aladin Hero Team idén hét magyarországi versenyről szállította az érmek és helyezések tucatjait. Ezúton is köszönik a támogatásokat.

Az Aladin Hero Team tagjai a Mikulással (fotó: Gáti Juliánna)

Az Aladin Hero Team tagjai a Mikulással (fotó: Gáti Juliánna)

Az Aladin Hero Team kick-box csapat egy sikeres évet tudhat maga mögött. Eddig - hiszen a jövő héten még egy németországi versenyre hivatalosak - 7 versenyen vettek részt, mindannyiszor Magyarországon. Minden alkalommal érmek és helyezések tucatjaival tértek haza - ahogyan arról minden alkalommal beszámoltunk.

A csapat vezetője, Kovács Zoltán elmondta: a munka és a lelkesedés mindezekhez az eredményekhez nem lett volna elég, ezért ezúton is szeretné megköszönni a támogatást a sportoló gyerekek és fiatalok szüleinek, a szponzoroknak, illetve nem utolsó sorban a Helyi Tanácsnak, és személyesen Nyakó József polgármesternek.

Hasonló segítséget, mint a júniusban megválasztott új városvezetéstől, nem kaptak korábban, tette hozzá Kovács Zoltán. A kiadások nagyobbik részét az utazások költségei viszik el, legutóbb pedig tatami (sportszőnyeg), és felszerelés (lábfej- és sípcsontvédők, kesztyűk) vásárlására kaptak támogatást.

A hétfőn délután tartott edzésen meglepetés érte a sportolókat: megjelent a Mikulás, aki nem csak ajándékokat vitt, de még a kűzdelmet is kipróbálta - arról nincs hírünk, hogy az Aladin Hero Team le akarja-e igazolni.

Kovács Zoltántól megtudtuk: idén még egy versenyre hivatalosak, amire a németországi Halléban kerül sor. Ebben az esetben is az utazás jelenti a nagy kiadást, de igyekszenek eljutni oda, és jól szerepelni - csakúgy, mint a jövő évi versenyeken is.További cikkek

Mikulás ünnepséget tartanak csütörtök délután

A főtérre érkezik a Mikulás csütörtökön

2012. December 4.

Mikulást váró ünnepség lesz csütörtökön délután a Széchenyi téren. A szervezők gyerekeket és felnőtteket is várnak a rendezvényre.

Kihelyezett konzuli nap lesz kedden

2012. December 5.

Magyarország kolozsvári főkonzulátusa december 11-én, kedden kihelyezett konzuli napot tart Érmihályfalván, a Demokrácia Központban.

Nyakó József polgármester

Polgármesteri reagálás: "Minden magyart visszavárunk körünkbe"

2012. December 4.

Nyakó József polgármester reagálása az EMNP helyi szervezetének lapjában megjelentekre.

Francia kiadványok a könyvtárban

Francia könyvek a könyvtárban

2012. December 3.

Eredeti francia kiadású könyvek érkeztek a könyvtárba, enciklopédiák, és gyerekeknek szóló kiadványok.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: