Amerikába mentek...

2018. Október 26.

A két Bihar megyei néptáncost is soraiban tudó Magyar Nemzeti Táncegyüttes Kanada és az Egyesült Államok nagyvárosaiban mutatja be Spirit of Hungary című műsorát.

 

Október 16-án indult 12 állomásos Észak-Amerikai turnéra a budapesti Magyar Nemzeti Táncegyüttes. A két Bihar megyei táncost, a margittai Bordás Barnabást és az érmihályfalvi Rencz Norbertet is soraiban tudó csapat a három hét során Kanada és az Egyesült Államok nagyvárosaiban (Chicago, Cleveland, Toronto, Ottawa, Vancouver, Seattle, San Francisco, Los Angeles, San Diego) mutatja be az 1848-1849-es szabadságharc 170. évfordulójára készült Spirit of Hungary című műsorát. Az október 23-i nemzeti ünnep Ottawában érte az előadókat, akik az '56-os forradalom és szabadságharc tiszteletére a városháza előtt adtak műsort, melyet Ódor Bálint, Magyarország kanadai nagykövete nyitott meg, később a nagykövetségen adott fogadáson látták vendégül a táncosokat. A táncegyüttes a tervek szerint november 7-én Los Angelesből Amszterdam érintésével érkezik vissza Budapestre.

    (Bihari Napló)


További cikkek

Tanulmányút és jutalomkirándulás

2018. Október 26.

Egy verseny feladatának eleget téve, illetve tanulmányi-jutalomkirándulás keretében az általános iskola diákjai a Polgármesteri Hivatal támogatásával Válaszúton és Bonchidán jártak.

Vasárnap hajnalban átállítjuk az órát

2018. Október 26.

Románia október 28-án, vasárnap áttér a téli időszámításra: hajnali 4 órakor 3 órára állítják vissza az órákat.

Előlegkifizetések az APIA-nál

2018. Október 25.

Október 16 – 30. között a közvetlen kifizetések 70 százalékos előlegét, a vidékfejlesztési támogatás esetében pedig a 85 százalékos előleget fizetik.

Rendhagyó biológiaóra ragadozó madarakkal

2018. Október 25.

Rendhagyó biológiaórán vehettek részt a kisebb-nagyobb érmihályfalvi diákok szerdán délben, amikor a Földesi Madársulit öt évvel ezelőtt megalapító Imre István solymász tartott tartott bemutatót a Gödör rendezvényház udvarán.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: