Áramszünet lesz szombaton

2012. Július 12.

Az Electrica cég székelyhídi központjától érkezett értesítés szerint július 14-én, szombaton reggel, illetve este is egy-egy órás áramszünetre lehet számítani.

(Illusztráció: marosvasarhelyiradio.ro)

(Illusztráció: marosvasarhelyiradio.ro)

Az Electrica cég értesítője szerint július 14-én, szombaton reggel 8 és 9, illetve ugyanaznap este 18 és 19 óra között áramszünetre lehet számítani Érmihályfalván, valószínüleg a központi részen (utcákat nem neveznek meg). Az indoklás szerint a Székelyhíd és Érkörtvélyes közötti vezeték javítását/karbantartását végzik a jelzett időpontokban, és kérik a lakosság megértését.További cikkek

Pöstyén, Ustron, Érmihályfalva és Hajdúnánás címere

Érmihályfalva, Ustron és Pöstyén találkozója Hajdúnánáson

2012. Július 12.

Július 25. és 29. között kerül sor Hajdúnánáson a hajdúsági város testvértelepüléseinek találkozójára - ezek sorában található Érmihályfalva is, a lengyelországi Ustron, és a szlovákiai Pöstyén társaságában.

Az érmihályfalvi római katolikus templom

Primícia szombat délelőtt

2012. Július 13.

Az elmúlt szombaton áldozópappá szentelt Tóth Attila Levente első szentmiséjét celebrálja július 14-én, szombaton 11 órától az érmihályfalvi római katolikus templomban.

Piacbővítés. Piaci árak

2012. Július 12.

A Helyi Tanács elvi beleegyezését adta ahhoz, hogy új asztalsorral bővüljön az élelmiszerpiac. Csütörtök - piaci nap - lévén, néhány termény árát is lejegyeztük.

Ideiglenes igazgatót választottak

2012. Július 11.

Első rendes havi gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanács szerda délelőtt, melyen mintegy másfél tucat ügyet vitattak meg. Ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: