Ausztriából köröztették, itt megfogták

2019. Június 27.

Európai elfogatóparancs volt érvényben a férfi ellen, akit szerda este az érmihályfalvi határátkelőnél tartóztattak fel.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Ausztriában kiadott elfogadóparancs volt érvényben az ellen a magyar állampolgár ellen, aki szerdán este jelentkezett belépésre a Nyírábrány - Érmihályfalva határátkelőnél. A 31 éves E. I.-t az egész kontinensre kiterjedően keresték, hogy "vagyon elleni bűncselekmény" (lopás - szerk. megj.) vádjával bíróság elé állíthassák. A dokumentumok ellenőrzése során derült fény az illető kilétére, akit a határőrök feltartóztattak, majd átadtak a rendőrségnek, további intézkedés céljával.További cikkek

(Illusztráció)

Jobbítani nem tudnak, a nyűgből nem kérnek

2019. Június 28.

Érmihályfalva helyhatósága sem szándékszik átvenni a megyei önkormányzattól az úgynevezett tej-kifli akció lebonyolítását. Bár jobbítási ötletek lennének, azok gyakorlatba ültetésére jelenleg nincs lehetőség.

Aláírták a szerződést a tanuszoda építésére

2019. Június 28.

Kezdődhet a margittai és az érmihályfalvi tanmedence építése, csütörtökön aláírták a kivitelezési szerződést.

(Illusztráció)

Irtani kell a parlagfüvet

2019. Június 27.

A Bihar Megyei Környezetvédelmi Ügynökség értesítése szerint mindenki köteles az általa birtokolt vagy adminisztrált területet karban tartani úgy, hogy azon ne szaporodhasson el a parlagfű.

(meteoromania.ro)

Bedurvul az időjárás csütörtök délután

2019. Június 27.

Viharokra, felhőszakadásokra és jégverésre figyelmeztető, narancssárga előrejelzést bocsátott ki csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat 25 megyére. A másodfokú riasztás csütörtökön 13 órától péntek éjszaka 1 óráig tart, és egész Erdélyre kiterjed.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: