Az Egyetemnél maradt a három pont

2018. Április 3.

A lesgól is érhet három pontot - ez lehetne a számunkra szomorú tanulság az Unirea szombati vendégszereplése után.

 

A korábban elhalasztott 3. fordulóval folytatódott a hét végén a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. Az Unirea a Nagyváradi Egyetem csapatához látogatott szombaton, azt követően, hogy az ősszel a Praszler stadionban gól nélküli döntetlennel zárult találkozójuk.
Az Unirea első félidőbeli játékát látva arra lehetett gondolni, hogy a játékosokból sokat kivett a hétközi, a Cserpataki Slovan elleni kupameccs, hiszen a hazaiak jobb teljesítményt nyújtottak, egy védelmi hibát követően a 22. percben a vezetést is megszerezték. 
A második félidőben már "visszajöttünk" a meccsbe, ami abban is megmutatkozott, hogy egyenlítettünk: a 77. percben Foris mintegy 30 méterről talált a kapuba, szabadrúgásból. További lehetőségeink is adódtak, melyeket nem tudtunk kihasználni, ellentétben a házigazdákkal, akik csatára semleges szemtanúk szerint is méteres lesről szerezte meg számukra a 86. percben a győztes találatot. 
Főleg a második játékrészben látottak alapján nem érdemeltünk vereséget, értékelt ifj. Fele Sándor edző, aki nem élt a cserék lehetőségével, az alábbi keretet szerepeltetve: Gábor - Hossu, Foris, Jude, Balajti, Illés, Tóth, Daroczi, Crisan, Lakatos, Gego.
A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban az Élesdi Crisul érkezik szombaton a Praszler stadionba, a mezőny utolsó előtti csapata ellen kötelezőnek mondható a győzelem.

További cikkek

(Illusztráció)

Védekezés a parlagfű ellen

2018. Április 3.

A Bihar Megyei Környezetvédelmi Ügynökség értesítése szerint mindenki köteles az általa birtokolt vagy adminisztrált területet karban tartani úgy, hogy azon ne szaporodhasson el a parlagfű.

(Forrás: meteoromania.ro)

Időjárási előrejelzés két hétre

2018. Április 3.

A helyenként még télies időjárást tavasz váltja fel a következő napokban – derül ki a meteorológusok kéthetes előrejelzéséből.

(Fotó: Rencz Csaba)

Húsvéti fohász

2018. Április 1.

Sillye Judit versével kívánunk minden olvasónknak áldott húsvétot.

Isten lámpása a Bárány

2018. Március 31.

Csűry István református püspök húsvéti pásztorlevele.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: