Az érettségi eredményei

2012. Július 9.

Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnáziumban összesen 190-en iratkoztak fel érettségire. Közülük 96-an idén végeztek tanulmányaikkal, további 94-en korábban végeztek, de valamilyen tantárgyból elbuktak az akkori érettségin, és most az adott tantárgyból újra próbálkoztak. Előbbiek közül hárman, utóbbiak közül hatan végül nem jelentek meg a vizsgán.

 

Ha az összes vizsgázót vesszük alapul, akkor a megjelentek 46%-a vette sikeresen a vizsgát. Ha lebontjuk a korábban említett kritérium szerint, akkor az idén végzettek közül 22 diáknak sikerült a vizsga, a most újra próbálkozottak közül 63-an örülhettek. Általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb buktató idén is a román nyelv és irodalom volt, de voltak, akik ezt még megfejelték más tantárgyakkal is, volt aki anyanyelvéből sem tudott átmenő jegyet szerezni. Az elért legnagyobb átlagjegy 8,78 volt. A hétfő déli határidőig 23-an tettek le óvást az iskola titkárságán, a végleges eredményeket július 13-án, pénteken függesztik ki.További cikkek

(Fotó: A Nyiló Akác Napokon tartott konferencián)

Érmihályfalvi delegáció a hajdúnánási Semmelweis Napon

2012. Július 9.

Érmihályfalvi egészségügyi szakemberek is részt vettek a napokban egy Hajdúnánáson tartott továbbképző konferencián. A meghívás a testvértelepülési együttműködés eredménye volt.

(Fotó: A rendezvény plakátja)

Stand-up a Kristályban

2012. Július 9.

Az ÉRMISZ negyedik stand-up comedy estjét tartja pénteken a Kristályban.

Kánikula

2012. Július 8.

Az ország több megyéjében, így Biharban is narancssárga kód érvényes, ami hőségriadót jelent.

A Verőcén járt érmihályfalvi és érsemjéni delegáció (Fotó: Rencz Csaba)

Érmellékiek bemutatkozó látogatása a Dunakanyarban

2012. Július 6.

Június utolsó és július első napján rendezték meg a Dunakanyarban lévő Verőce melletti Lósi-völgyben a VI.Erdélyország az én hazám elnevezésű „világtalálkozót”, melyen az Érmellék volt a meghívott, mint bemutatkozó tájegység. Érmihályfalva, és tánccsoportja révén Érsemjén volt a képviselő.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: