Az évszaknak megfelelő hőmérséklet január végéig

2019. Január 22.

Jelentős mennyiségű csapadékra számíthatunk a következő két hétben.

 

Az évszaknak megfelelő hőmérsékletre és jelentős mennyiségű csapadékra számíthatunk a következő két hétben az ország egész területén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) január 21-e és február 3-a közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Erdélyben január végéig nagyjából az évszaknak megfelelő hőmérsékletekre számíthatunk, január 23-a és 25-e között ennél valamelyest enyhébb idő (nappal 3-7, éjszaka mínusz 3 és plusz 1 Celsius-fok) lesz. Gyenge havazás vagy vegyes csapadék a jelzett periódus minden napján előfordulhat.

A Bánságban, a Körösök vidékén és Máramarosban a hónap végéig az évszaknak megfelelő hőmérsékleti értékek várhatók, január 23-a és 25-e között ennél néhány fokkal melegebb (nappal 3-7, éjszaka mínusz 2 és nulla Celsius-fok) lesz. Csapadék bármikor előfordulhat, január 23-a és 25-e között jelentősebb mennyiségű eső, havas eső hullhat.

         (maszol.ro)További cikkek

(Illusztráció)

Hasznos információk a kárpótlásról

2019. Január 22.

A különböző diktatúrák miatt szenvedő román állampolgárok kedvezményekben és pénzsegélyben részesülnek. A Bihari Naplótól átvett cikk a legalapvetőbb tudnivalókat foglalja össze a kárpótlásról.

A felső sorban balról az Unirea, mellette Semjén, lent Diószeg és Székelyhíd

Öregfiúk focitornán jártak Nyíradonyban

2019. Január 23.

Négy Bihar megyei csapat is részt vett vasárnap a Nyíradonyban megtartott Farkas Divatház Kupa kispályás labdarúgó focitornán. Volt köztük érmihályfalvi, illetve érmihályfalviakat is "foglalkoztató" gárda.

A díjazottak csoportképe az ünnepség végén

Pódium Díj 18., Szépműves Díj 6. alkalommal

2019. Január 21.

Az elmúlt vasárnap este zajlott le Érmihályfalván a helyi alkotók és előadók jutalmazását jelentő Pódium Díj átadásának ünnepsége, a Magyar Kultúra Napjához igazítva. Ugyancsak gazdára talált a Szépműves Díj, mely egy pedagógus munkáját ismeri el.

Szülőértekezlet a fociklubnál: közös érdekek és célok

2019. Január 21.

Rendhagyó, de a jövőben a szervezők szándéka szerint rendszeresítendő találkozóra került sor pénteken délután a focipálya melletti sportcsarnokban: az Unirea SK labdarúgó szakosztálya várta "szülőértekezletre" az ifjúsági és korosztályos csapatok tagjainak szüleit.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: