Az utánpótlás is gyűjti a pontokat

2018. Október 2.

Újra vannak fiatal focistáink a megyei válogatottban.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Természetesen nem csak a felnőtt csapat számára kezdődött meg a labdarúgó bajnokság 2018/2019-es szezonja, hanem az ifjúsági és utánpótlásnak is.

Az ifjúsági gárda, melynek ellenfele mindig azonos a felnőttekével, egyelőre nem mutat túl jó formát, hiszen 6 meccsén mindössze egyetlen pontot szerzett. Legutóbb a Nagyváradi Egyetem pályáján szenvedtek 4-0-ás vereséget. Legközelebb szombaton 13 órától a Belényesi Bihorul lesz ellenfelük, hazai környezetben.

junior D korosztály (2006/2007-ben születettek, edző Szabó Zoltán) a 9 csapatos 1. jelű csoportban szerepel. Eddig nyolc meccsen vannak túl, melyek közül ötöt megnyertek és csak egyszer kaptak ki. Gólarányuk is imponáló, +49, amire jócskán rásegítettek legutóbb Diószeg ellen, amikor 20-1-re nyertek. A tabella 2. helyén állnak, legközelebb a Margittai Viitorul SC-t fogadják.

A junior C korosztály (2004-2005-ben születettek, edző Szabó Zoltán) egyelőre egy úgynevezett előzetes bajnokságban vesz részt, melynek során eddig 5 meccsen egy pontot szeretek, azt egy 0-0-és döntetlennek Margitta csapata ellen. A "rendes" bajnokság október 14-én indul számukra.

junior E (2008/2009-ben születettek, edző ifj. Fele Sándor) korosztály csoportjában 11 csapat vetélkedik, a mieink 4 meccsből hármat nyertek, egyet elvesztettek, 9 ponttal a 3. helyen állnak, +4-es gólaránnyal. A következő fordulóban a Nagyváradi Atletic SC vendégei lesznek.

Akárcsak az előző évben, idén is vannak fiatal tehetségeink a megyei válogatottban: Muresan Attila és Ötvös Gábor a junior C csapat tagjai és természetesen ugyanennek a korosztálynak a megyei legjobbjai közé válogatták be őket, hogy - egyedüli megyeközponton kívüliekként - részt vegyenek a megyeközi bajnokság találkozóin.

 

 


További cikkek

Közvita a szemétgazdálkodásról

2018. Október 2.

Várják az észrevételeket, javaslatokat. A tervezetet az alább megadott elérhetőségen lehet tanulmányozni.

Október 6. - 2018

2018. Október 3.

Szombaton este lesz az ökumenikus gyászmise.

Köszöntötték az otthon lakóit

2018. Október 2.

Az idősek világnapján idén is köszöntötték az Egészségügyi-Szociális Központban lakókat.

Az Egyetem is megkapta a "leckét"

2018. Október 2.

Idegenben eddig minden pontot megszereztünk.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: