Bábszínház: Kispipi és Kisréce

2017. November 24.

A Lilliput Társulat előadása szerdán lesz.

 

A Nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata november 29-én szerdán mutatja be a kultúrházban Kispipi és Kisréce című bábelőadását. Írta - Vlagyimir Szutyejev azonos című meséjét felhasználva - és rendezte Szabó Attila.

Az előadások kezdete: 10 óra és 12 óra.

A belépő ára 7 lej.

"Valamikor réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban Vlagyimir Szutyejev írt egy Kispipi és Kisréce című mesét. Ám nem is olyan régen Szabó Attila is írt egy azonos című, de más jellegű történetet. Mert - bár maga Kispipi és Kisréce itt is megjelenik, ebben a szövegben alapvetően Bátyó (aki Lóri) és Húgi (aki Zsófi) a főszereplő, no meg kettejük viszonya, azaz maga a testvérjátszma. Szóval? Hirtelen belecsöppentünk a kiscsillagok háborújába? Á, azért ennyire nem durva a helyzet. Bár, egy sötét nagyúr minden nagybátyó életében ott leselkedik, ott ólálkodik húgának jelenlétében.

Kérdés, hogy mit kezd vele, hogyan győzi le? És legfőképpen: kit? Minderre választ kapunk Nagyinál, falun.  Mert bizony egy hét vidéken töltött idő nem csak Nagyi legfinomabb palacsintái, a kert, a háziállatok és a felhőtlen szórakozás ígérete...

3 éven felülieknek."

                    (szigligeti.ro)


További cikkek

Irakiakat fogtak a határnál

2017. November 27.

Iraki állampolgárok akartak átjutni a határon Érmihályfalvánál.

Hét perc alatt három gól nem volt elég

2017. November 27.

Volt itt minden, mint a búcsúban - talán így lehetne jellemezni az Unirea szombati meccsét. Egy valami mégsem volt: haza győzelem...

Három kórus a püspökladányi koncerten

2017. November 24.

A házigazda Csenki Imre Vegyeskar és a kecskeméti Aurin Leánykar mellett az érmihályfalvi Veres László Zsolt Városi Kórus volt a fellépője annak a koncertnek, amit az elmúlt hét végén tartottak Püspökladányban.

Playtime: újabb akusztikus koncert

2017. November 24.

December 2-án a Kristályban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: