Balatonlellén edzőtáborozott az Aladin

2018. Augusztus 2.

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team kempo versenyzői Balatonlellén vettek rész egy hetes edzőtáborozáson, mely övvizsgával zárult.

 

Július 23. és 28. között tartotta meg idei edzőtáborát Balatonlellén a Hun Kempo Kai Szervezet.

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team minden évben részt vesz a nemzetközivé bővült táborban. Idén Kovács Zoltán 18 tanítványával indult útnak: Somogyi Cristian, Cservid Ferenc, Szallai Szilárd, Pusztai Aisha, Réder Balázs, Bibarț Jennifer, Bibarț Erik, Balajti Barbara, Somogyi Miklós, Szallai Fruzsina, Sütő Zsolt, Kovács Zoltán Lajos, Vasarheli István, Kéri Kevin, Fülöp Dominik, Sütő Bence, Molnár Levente, Kovács Péter.

Egy teljes nappal a tábor kezdete előtt indult útnak a csapat egy, a helyi önkormányzat által biztosított busszal, amit több autóval követtek a szülők. Az egész hetes kőkemény edzés után pénteken kezdetét vette az övvizsga. Délután 14 órától egész este 20.30-ig tartott az erőnlétileg és pszichikailag egyaránt megterhelő próba, melyet minden kempóka, ha akár könnyeivel küzködve is, de teljesített.

Mesterük, Kovács Zoltán a vizsgáztatók közül követhette nyomon, tanítványai miként lépik át saját határaikat és válnak úgy testileg mint lelkileg erősebbé.

      Békési SándorTovábbi cikkek

Az Érmihályfalván gyűjtött búza a létavértesi központban

Az ígértnél több adományt adhattak le

2018. Augusztus 2.

A korábban jelzett 40 mázsa helyett 50 mázsánál is több lett az adomány.

"Gorillashow" Érmihályfalván

2018. Augusztus 3.

Idén ötödik alkalommal látogatott el városunkba az angliai The Flying Gorillas nevű csoport, mely az érmihályfalvi Philadelphia Alapítvánnyal közös európai uniós projekt keretén belül a táncszínház izgalmas világába vezette be az arra fogékony gyerekeket. Boros Emőke tanárnő beszámolója.

Hatodik hagyományőrző napok

2018. Augusztus 2.

Hatodik alkalommal tartják meg Érmihályfalván a Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napokat. Szerdától szombatig a már megszokott foglalkozások mellett újdonságokkal is várják nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is.

(Illusztráció)

Új telefontornyot állíthatnak

2018. Augusztus 1.

Az egyik szolgáltató kérést hagyta jóvá a képviselő-testület.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: