Bedurvul az időjárás csütörtök délután

2019. Június 27.

Viharokra, felhőszakadásokra és jégverésre figyelmeztető, narancssárga előrejelzést bocsátott ki csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat 25 megyére. A másodfokú riasztás csütörtökön 13 órától péntek éjszaka 1 óráig tart, és egész Erdélyre kiterjed.

(meteoromania.ro)

(meteoromania.ro)

A jelzett időszakban az érintett régiókban viharos erejű széllel és villámlásokkal kísért felhőszakadások várhatók. A szél sebessége helyenként a 80-100 km/h-s lesz. Jégeső elsősorban az északnyugati megyékben várható, ahol a lehulló csapadék mennyisége meghaladja a 40 litert négyzetméterenként, és helyenként az 50-60 litert is elérheti. 

  (maszol.ro)További cikkek

(Illusztráció)

Irtani kell a parlagfüvet

2019. Június 27.

A Bihar Megyei Környezetvédelmi Ügynökség értesítése szerint mindenki köteles az általa birtokolt vagy adminisztrált területet karban tartani úgy, hogy azon ne szaporodhasson el a parlagfű.

(Illusztráció)

Ausztriából köröztették, itt megfogták

2019. Június 27.

Európai elfogatóparancs volt érvényben a férfi ellen, akit szerda este az érmihályfalvi határátkelőnél tartóztattak fel.

Pályán az öregfiúk

2019. Június 27.

Több mérkőzésen is túl vannak, illetve újabbra készülnek.

Csomádon is helytálltak, a 3. legeredményesebb csapat lettek (fent), a Lipcsében küzdött és első helyet szerzett csapattagok (lent)

Magyar- és németországi Aladin-sikerek

2019. Június 26.

Egy németországi versenyen a legeredményesebb, egy magyarországin a 3. legeredményesebb klub lett a hét végén az érmihályfalvi Aladin Hero Team.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: