Befejeződtek a bajnokságok

2019. Június 7.

Nem csak a felnőtteknek, de az ifjúságiak és az utánpótlás csapatok számára is véget ért a labdarúgószezon.

 

Az Érmihályfalvi Unirea ifjúsági csapata 28 fordulóban vett részt, követve a felnőtt csapat menetrendjét. Végeredményben a 15 csapat között a 11. helyen végeztek Csűri Sándor edző tanítványai 7 győzelem mellett 3 döntetlennel és 18 vereséggel, 46-75-ös gólaránnyal, és 24 pontot összesítve. 

junior E csapat (2004-2005-ben születettek) a 9 csapatos bajnokságban az 5. helyen végeztek. Szabó Zoltán edző jónak értékelte a teljesítményt, annak tükrében, hogy a keretből 4 - 5 játékos "két fronton" is helyt kellett álljon, hiszen a szóban forgó pontvadászat mellett a fenti, ifjúsági csapatban is rendszeresen játszott.

Ugyancsak Szabó Zoltán az edzője a junior Dcsapatnak (2006-2007-ben születettek), mely a két csoportos, egyenként 14 - 14 csapatos bajnokságban, a play-off rendszerű végjáték után a 2. helyen végzett. A nagyszerű teljesítményt az a csapat érte el, mely tagjainak nagyrésze a Tymbark Kupán is jeleskedett.

junior E csapat edzője ifj. Fele Sándor, ők a 2008-2009-es születésű gyerekek, akik ebben a szezonban első alkalommal vettek részt hivatalos bajnokságban, és a 12 csapat között mindjárt a 6. helyet szerezték meg.

Szintén ifj. Fele Sándor az edzője a 2010-2011-2012-es korosztálynak, melynek tagjai úgynevezett előkészítő csoportot alkotnak, és az Interligának nevezett bajnokságban vettek részt, melyben nem számoltak pontokat és eredményeket (csak a jegyzőkönyvek rögzítésére), a cél maga a játék, a sport megszerettetése, a közösség erősítése volt. Mintegy 20 gyerek tagja ennek, az ősszel és a tavasszal is 3 - 3 fordulóban megtartott sorozatnak, közülük a legidősebbek jövőre már a junior E korosztályban szerepelhetnek.

Az előkészítő csoport tagjai ezen a hét végén, vasárnap Nagyváradon még részt vesznek egy tornán, majd következő szombaton a junior E csapat és az előkészítősök 2010-es korosztálya Hajdúnánásra hivatalos.További cikkek

Életkerék - 2019. Május

2019. Június 7.

A május folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Egészségügyi analízisek

2019. Június 10.

Hétfőtől péntekig várják a pácienseket.

"Legyetek hűségesek a hazához"

2019. Június 7.

Az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceum is képviseltette magát a Budapesten megrendezett Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából összeállított programsorozaton. Hogy miért? „Mert mi egy vérből valók vagyunk!”

Szolgáltatások pünkösdkor

2019. Június 7.

A vízmű pénztára zárva lesz, a szemétszállító a megszokott program szerint dolgozik.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: