Befejezték a lomtalanítási akciót

2018. Július 5.

Újabb 4,6 tonna lomot gyűjtöttek össze.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Ígéretéhez híven a Bene International cég kedden folytatta a szombaton abbamaradt lomtalanítási akciót. Mint beszámoltunk róla, olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a tervezett egy nap nem volt elegendő a lebonyolításhoz. 

A cégtől kapott információ szerint kedden végül további 53 helyen járt járművük összeszedni az őket házhoz hívók által kikészített lomokat, összesen 4,6 tonnányi "árut" gyűjtöttek (szombaton közel 10 tonnányit). A cég szerint senki nem maradt ki, minden helyen voltak, ahonnan hívást kaptak.

Ősszel újabb akció lesz, amit a tapasztalatok alapján, illetve látva az érdeklődést, kissé másként kell majd megszervezni.


További cikkek

Mégis van sertéspestis Biharban!

2018. Július 6.

Az állatelhullásoknak, melyek a Vedresábrányhoz tartozó Apátkeresztúrban voltak, a nevezett betegség volt a kiváltója, ezt laboratóriumi vizsgálatok igazolták. Érolasziban gyanús esetek vannak.

A megújult mihályfalvi öregfiúcsapat járt Váradon

2018. Július 6.

A Dan Carţiş támogatta Nagyváradi Electrofor meghívására múlt szombaton Nagyváradra látogatott az Érmihályfalvi Unirea Öregfiúk – átszerveződött, újjászületett, megújult, megfiatalodott, nevezze ki ahogy akarja – labdarúgó csapata.

Újra ingyenes egészségügyi mérések

2018. Július 5.

Ingyenes vércukorszint és vérnyomásmérés lesz szombaton a főtéren.

Vidám lelkinap, 2018

2018. Július 4.

Immár hatodik alkalommal szervezte meg az érmihályfalvi katolikus egyházközség fiataljai számára a vidám lelkinap elnevezésű programját. Bokor János hitoktató, kántor beszámolója.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: