Bontják az életveszélyessé vált épületet

2018. Július 11.

Az Ady Endre utcán. Parkoló lesz a helyén.

 

A napokban kezdték meg bontani azt az épületet, mely az Ady Endre utcán (volt) található. Nyakó József polgármester elmondta: az egykori szociális lakásoknak helyet adó épület évek óta lakatlan volt, olyan rossz, életveszélyes állapotba került, hogy javítani nem, csak lebontani lehet(ett).

A régi épület nagyobbrészt még úgynevezett vertfalakból készült, ám ami a bontásból felhasználható, azt hasznosítják: a fatörmelék a százholdi sportpályán lévő épület kazánjába kerül majd a fűtési szezonban, a cserepet az iskolaépületek tetőzetének javítására fordítják, ahol beázásokat tapasztalnak.

Területrendezés után a felszabaduló helyen parkolót alakítanak ki, amit például használhatnak a pedagógusok vagy szülők, hiszen a Zelk Zoltán Általános Iskola közeli főépülete előtt amúgy is szűkében vannak a megállóhelyeknek.


További cikkek

Honismereti Akadémián, Győrben

2018. Július 12.

Július 2. és 6. között 46. alkalommal került sor a Kárpát-medence legnagyobb honismereti, helytörténeti találkozójára. A Széchenyi István Egyetem előadóterme zsúfolásig megtelt Győr városában, az évenként megrendezett nagy konferencia témája: a víz és az élet.

(Illusztráció)

Fotópályázat: A lélek

2018. Július 12.

A nagyváradi Posticum kulturális központ és vendégház fotópályázatot hirdet. A pályázat témája: A LÉLEK. Kulcsszavak: lelkiség, misztika, meghittség, csend, fény, remény, lelki közelség, ima, meditáció, mester és tanítvány viszony. A szervezők felhívása.

"Színfolt" a főtéren

2018. Július 11.

Már szelfiket is készítettek vele.

Lehet beiratkozni a pótérettségire

2018. Július 11.

A pótérettségire július 10. és 13. közt zajlanak a beiratkozások, a vizsgaidőszak augusztus 20-31.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: