Búcsúztak a nyolcadikosok

2017. Június 8.

A Zelk Zoltán Általános Iskola öt nyolcadikos osztályának ballagási ünnepségét tartották szerda délben a kultúrházban. A megjelenteket Török Erzsébet aligazgató köszöntötte.

 

A nyolcadikosok ballagási ünnepsége is egy olyan rendezvény, mely megtartására rendszeresen kicsinyek bizonyul a kultúrház. Így történt ez szerda délben is, amikor a Zelk Zoltán Általános Iskola öt osztálya búcsúzott iskolájától. 

A diákokat, hozzátartozóikat Török Erzsébet aligazgatónő köszöntötte, rövid beszédében így fogalmazva: "Ma azért vagyunk itt, hogy a nyolcadikosainkat megünnepeljük és egyben el is búcsúzzunk tőlük. Azok a picurka gyerekek, akik nyolc évvel ezelőtt beléptek az iskola kapuján, ma erős, csodálatos egyéniségekként hagyják el azt. Kedves nyolcadikosok, nem féltelek titeket, tudom, hogy meg fogjátok állni a helyeteket, bárhogyan is döntötök a további életetekről. Örülök, hogy itt voltatok velünk, és kívánom, hogy utatokat kísérje áldás, békesség, boldogság, siker és feltétel nélküli szeretet."

Ezek után a VII. osztályosok magyar és román nyelvű búcsúztató műsora következett, majd osztályonként, névsor szerint szólították a búcsúzókat, hogy a következő generáció tagjaitól átvegyék batyujukat: a VIII. A. - osztályfőnök Dinuţa Ion, VIII. B. - Dinuţa Gyöngyi, VIII. C. - Darabont Aliz, VIII. D. - Papp Erika, VIII. E. - Fele Sándor. Az osztályok egy-egy énekkel, illetve az elmúlt évek fotóiból készült összeállítás levetítésévél búcsúztak, utóbbiak az érintettek számára vidám, kedves perceket, pillanatokat elevenítettek fel, itt-ott egy könnycsepp is megcsillant... Végezetül, a Gaudeamus igitur dallamainak kíséretében a nyolcadikosok a nézőtéren és a színpadon "átballagva" értek ki az udvarra, ahol a rájuk váró szülők, rokonok gratulációit fogadhatták.

  (erdon.ro)


További cikkek

III. Silver Wings tánctábor: lehet jelentkezni

2017. Június 9.

Június 21-ig lehet jelentkezni a július 3. és 7. között tartandó idei tánctáborba. A szervezők közleménye.

A koncerten részt vett érmihályfalviak nagyrésze az udvarház lépcsőjén

Koncerten, Ottományban

2017. Június 9.

Érmihályfalviak is szép számmal voltak a hallgatóság soraiban azon a nagyvárosok koncerttermeihez méltó komolyzenei előadáson, melyet az ottományi kiállítóházban tartottak szerda este.

Decemberben a kultúrházban volt hasonló vásár

Bababörze és kirakodóvásár a Gödörnél

2017. Június 8.

Kirakodóvásár, továbbá kedvezményes könyv- és szépségápolási termékvásárlási lehetőség lesz szombaton a Gödör udvarán.

A gördeszkás pap Érmihályfalván

2017. Június 8.

Lendvai Zoltán plébános június 11-én, vasárnap Érmihályfalván fog tartózkodni.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: