Célba értek a támogatási összegek

2018. December 7.

A Megyei Tanács által támogatott beruházások kivitelezését szemrevételezte szerdán Érmihályfalván Pásztor Sándor, a megyei önkormányzat elnöke.

Tóth-Gardó Gertrúd a találkozón Pásztor Sándorral és Nyakó Józseffel, illetve az intézmény egyik helyisége: ilyen volt, ilyen lett

Tóth-Gardó Gertrúd a találkozón Pásztor Sándorral és Nyakó Józseffel, illetve az intézmény egyik helyisége: ilyen volt, ilyen lett

A mostani, fagyos időben nosztalgiával emlékszünk arra a meleg júniusi napra, amikor Érmihályfalván Pásztor Sándor, a Megyei Tanács elnöke és Nyakó József polgármester felavatta a Fogyatékkal élő Felnőttek Társadalmi Beilleszkedését Szolgáló Központot, pontosabban a külsőleg felújított épületet. Az MT elnöke akkor megígérte: meg fogja találni a módot, hogy a belső felújításra is legyen támogatás, mert egy szükséges, az egész környéket kiszolgáló létesítményről van szó. Az ígéretet tett követte, a támogatási összeg meg is érkezett, amit a Helyi Tanács augusztus közepén tartott rendkívüli ülésén emelt be a helyi költségvetésbe, együtt a Munkácsy Mihály utca aszfaltozására és a Malom utca vízelvezetésének megoldására érkezett pénzekkel. Mindhárom munkálat szeptember közepén/végén kezdődött meg és az eltelt hónapokban rendre be is fejeződtek. 

Szerdán Pásztor Sándor újra Érmihályfalván járt és Nyakó Józseffel sorra járta az említett helyszíneket, megtekinteni, hogy a támogatási összegek célba értek. Végigmentek a nevezett utcákon, majd a Mester utca 1. szám előtt álltak meg az autóval, ahol a szociális jellegű intézményben, akár csak júniusban, annak vezetője Tóth-Gardó Gertrúd fogadta a vendégeket, végig kalauzolva őket az immár felújított helyiségeken. A rövid egyeztetés során a MT elnöke újabb biztató ígéretet tett: segíteni fog abban is, hogy az infrastrukturális megújítás után a rászorulókkal szót értő, szakképzett személyzet is kerüljön a falak közé, hiszen a terv, hogy bővítsék a szolgáltatások palettáját. Pásztor Sándor lapunknak elmondta: örömmel látja, hogy a Megyei Tanácstól származó támogatások elérték céljukat a városba, ezeket látva előrevetítette, hogy az általa vezetett intézmény a továbbiakban segíteni fogja a várost.

   (Bihari Napló)További cikkek

Életkerék - 2018. November

2018. December 7.

A november folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

E héten is lesznek áramszünetek

2018. December 10.

Az alábbi utcákon lesz áramszünet a következő napokban.

Tizennégy aranyérem a Budapesti Kempo Világbajnokságon

2018. December 6.

Az érmihályfalvi Aladin Hero Team 12 versenyzője vett részt a Budapesti Kempo Világbajnokságon (UWSKF World Kempo Championship). Közülük kilencen szereztek összesen 14 aranyérmet.

"Legyen boldog minden gyermek!"

2018. December 6.

Négyezer ajándékcsomag talált, vagy talál rövidesen gazdára Érmihályfalván és a tágabb értelemben vett környéken egy németországi szervezetnek köszönhetően.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: