Csere nélkül Vaskohszikláson

2017. Szeptember 4.

Az Unirea a második fordulóban sem tudott pontot szerezni, miközben csere nélkül hozta le a vaskohsziklási meccset.

(Archív fotó)

(Archív fotó)

 A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában az Unirea a Vaskohsziklási CSO korántsem kiemelkedő képességű gárdájához látogatott szombaton. Az első fordulóban a hazaiak és a mieink is egyaránt kikaptak, mindkét alakulatnak volt tehát javítani valója. 
A meccset nem kezdtük rosszul, ami nem azt jelenti, hogy vezetést is szereztünk, sőt, hátrányba kerültünk úgy, hogy egy tizenegyest "ajándékoztunk" az ellenfélnek: Iova úgy találta el a labdát egy felszabadító rúgásnál, hogy saját kezét is ellőtte, a bíró pedig befújta a tizenhatoson belüli kezezést - 1-0. Mindez a 20. percben történt, addig a vaskohsziklásiak nem is jutottak helyzetig. A 35. percben sikerült egyenlítenünk, ugyancsak tizenegyesből: Sándort a kapus elütötte, a büntetőt Foris értékesítette - 1-1
A második félidő elején több helyzetünk is kihasználatlanul maradt, nem úgy az ellenfél előtt adódott első: Iova és Foris egymásra várt a felszabadítást illetően, csatáruk "kibújt" kettőjük között és elgurított a kiszolgáltatott helyzetbe került Perényi mellett - 2-1. Ezek után kitámadtunk, hogy újra egyenlítsünk, esetleg a győzelmet is megszerezzük, helyzeteink is voltak, ám a vége előtt 10 perccel eldőlt a meccs sorsa, amikor a harmadik gólt is megkaptuk - 3-1
Még alig kezdődött el a bajnokság, máris "gödörben" van csapatunk, amit csak tetéz, hogy kapusunk a meccs másnapján sajnálatos balesetet szenvedett - ezúton is jobbulást kívánunk neki... A vaskohsziklási meccset úgy játszottuk végig, hogy csupán az ifjúsági korú Soimosan ült csereként a kispadunkon, akit végül is nem küldött pályára ifj. Fele Sándor edző, ami jó döntésnek bizonyult, mert csatasorba állt a felnőttek utáni ifi-meccsen, ahol sorsdöntőnek bizonyult gólokat szerzett, csapatát 4-2-es győzelemre segítve.
Az Unirea összeállítása: Perényi - Hossu, Iova, Foris, Crisan, Gábor, Tóth, Daroczi, Kiss, Sándor, Lakatos.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Tudomásunk szerint a hét végi, harmadik fordulóban már népesebb lesz az Unirea kerete, visszatérőket és új arcokat is láthatunk majd a Nagyváradi Egyetem elleni meccsen, melyet kivételesen nem szombaton, hanem vasárnap tartanak meg a Praszler stadionban, az ifisek 15, a felnőttek 17 órakor kezdenek.

További cikkek

Találkozó a nők elleni erőszak elleni kampány jegyében

2017. Szeptember 4.

Akár szakember segítségét is lehet kérni a nőszervezett által meghirdetett találkozón.

Konzuli nap lesz szeptember 26-án

2017. Szeptember 6.

A konzuli napon való ügyintézések iratkezelést igényelnek, éppen ezért szükséges az előzetes bejelentkezés.

Áramszünetek szeptember első napjaiban

2017. Szeptember 1.

A jövő héten az alábbi napokon és utcákon várható áramszünet.

Csengeri Csongor újabb négy évre vette át igazgatói kinevezését

Beiktatták az iskolavezetőket

2017. Szeptember 1.

Csengeri Csongor igazgató és Körmendi Gyula aligazgató 4 - 4 évre, Varga Róbert aligazgató 1 évre vehette át az általános iskola élére szóló kinevezését.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: