Diákjaink az országos hittanolimpián

2019. Április 27.

A 22 Bihar megyei diákból 6 érmihályfalvi volt.

 

Az idén Sepsiszengyörgy adott helyet a III. Magyar Nyelvű Országos Római Katolikus Hittanolimpiának április 23. és 25. között.

Bihar megyéből 22 diák vett részt a versenyen, akikből 6 Érmihályfalvát képviselte. A tételek ugyanazt a felosztást követték, mint a megyei szakaszon, de országos szinten már nagyobb volt a tét és jobban oda kellett figyelni a kapott feladatokra is.

A VI. osztályos Kapeller Johanna II. díjat kapott, Fele Petra VIII. osztályos diákunk pedig dícséretben (V. hely) részesült.

Az érmihályfalvi küldöttség tagjai voltak még: Gliga Réka (V. osztály), Indrie Petra (VII. osztály), Ványi Nikoletta (IX. osztály), Kelemen János (XII. osztály).

Ezúton is hálát adunk Istennek a szép eredményekért és megköszönjük mindenkinek a támogatást, akik munkájukkal, segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy részt tudjunk venni a versenyen.

      Bokor János hitoktatóTovábbi cikkek

Hegedüs Csilla: több uniós pénzt településeinknek, védelmet jogainknak!

2019. Május 2.

AZ RMDSZ EP-képviselőjelöltje Érmihályfalván (is) járt május elsején.

Nagy az érdeklődés a Szabadság Feszt iránt

2019. Május 2.

A szervezők az elmúlt hetekben több bejelentést tettek közzé Facebook-oldalukon, számos nagykoncert előadóit hozták nyilvánosságra.

Lent balra: Kun Attila (középen), jobbra az akkori edző Szűcs Árpád, balra a csapatkapitány Bánházi Miklós; lent jobbra: a kezdőrúgás; fent: régebbi és közelmúltbeli labdarúgók a vendégekkel

Legenda a lelátón

2019. Április 27.

A megyei első osztályú focicsapat veresége ellenére örömteli esemény is lezajlott a Praszler stadionban szombaton: Kun Attila végezte el a kezdő rúgást.

A Nagyváradi CAO-t fogadtuk, K.O. lett a vége...

2019. Április 27.

Gólzáporos forduló volt, nálunk 9 gól esett.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: