Dobogós lett iskolánk

2020. Május 18.

Miklos Éva tanárnő beszámolója

 

Az elmúlt hét végén, május 16.-án, szombaton került megrendezésre a Kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Karának Magyar Intézete által, immár 12. alkalommal a Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenye.

A verseny témája a Romániai autószervizek piaca, majd egy konkrét nagyvállalat növekedési stratégiája volt. Maga a megmérettetés még márciusban elkezdődött, ország szinten mintegy 90 csapattal.

Az Érmihályfalvi 1-es Számú Technológiai Líceum diákjai (Tóth Szabina XI.B., Deák Ádám XI.B.) is neveztek erre a színvonalas rendezvényre. Két forduló, és egy, már virtuálisan megrendezésre kerülő elődöntő után, bejutottak a döntőbe, ahol az egyetem facebook oldalán élő adásban közvetítve mutatták be munkájukat, mellyel jól megérdemelt harmadik helyezést értek el.

Nem volt hiába a sok munka, amit a jelenlegi helyzet miatt szintén online végeztünk. Ezúton is gratulálni szeretnék nekik. Nagyon ügyesek voltak.

Csak így tovább!

Miklos Éva tanárnőTovábbi cikkek

Idén sem szűnik az érdeklődés a tűzifa iránt

2020. Május 22.

Június 2-tól lehet iratkozni a "falistára"

Új színfolt a városi parkban

2020. Május 25.

A polgármester egy régi ígérete valósult meg Érmihályfalván

Víz és szennyvíz számlák kifizetése online

2020. Május 15.

2020 Május 1-től a víz és szenyvíz számlák kifizetése (SC Apa Canal Nord Vest SA ) elektronikus formában is elérhetőek a Pago telefonos aplikáció segítségével.

Magyarországra utazók figyelmébe

2020. Május 13.

Szerdatól csak elektronikusan regisztrált kérelemmel lehet beutazni Magyarországra

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: