Döntetlen az első idei edzőmeccsen

2019. Február 11.

Kétgólos hátrányból hoztuk döntetlenre az első edzőmeccset.

 

A felkészülős megkezdésekor még araszos hó borította a játékteret, szombaton délelőtt ellenben már jó körülmények között fogadhatta az Érmihályfalvi Unirea a százholdi pályán Szentmárton V.-Ligás gárdáját, első edzőmeccsén.

Az egy hetes helyi edzőtábor végeztével Muzsnay Zsolt - ifj. Fele Sándor edzőpáros több játékosát is nélkülözte sérülés vagy igazolt hiányzás miatt, a szerepeltetett gárda: Kis (46. p. Szkirkanics) - Crişan, Foriş, Jude, Lazăr, Fele Sz. Boros, Bacsó, Buda (55. p. Láposi), Széles, Gego.

A találkozó a hazai meccsek "hagyományához" híven kezdődött, az Unirea hamar hátrányba került: a 14. percben egy letámadás nyomán, a 16 percben egy szögletből kialakult kavarodás végén jöttek a gólok - 0- 2. A 37. percben már majdnem sikerült szépíteni, a vendégek akkor még a gólvonalról mentettek, ám egy perccel később már nem volt pardon: Széles rúgta keresztbe a kapu előtt a labdát, melyre jókor érkezett a túloldalon Bacsó - 1- 2

Az 58. percben Foriş tizenegyesből egyenlített 2- 2, s bár a továbbiakban a hazaiak mezőnyfölényben  játszottak, a győztes gólt nem sikerül bepasszírozni.

Az Unirea február 12-én, kedden Tasnád III.-Ligás csapatának, február 15-én, pénteken Hajdúszoboszló vendége lesz.További cikkek

Shotokan karate csoport kezdőknek

2019. Február 12.

Edzések hétfőn és szerdán.

Farsangi összejövetelt tartott a katolikus közösség

2019. Február 12.

Azokat a csoportokat hívták meg, melyek aktívan bekapcsolódnak az egyházközség életébe.

Zárva a pénztár

2019. Február 11.

Kedden zárva lesz a vízmű pénztára.

Áramszünet keddtől péntekig

2019. Február 11.

A hét további napjaira áramszünetet ígér a szolgáltató, de csak az alábbi utcákra.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: