Döntetlennel indítottuk a felkészülést

2020. Február 3.

Idei első edzőmeccsét játszotta vasárnap délben az Unirea a százholdi pályán. A következő szombaton lesz, Nagykárolyban.

 

Napsütéses, ám igen szeles idő fogadta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjára készülő Unireát, illetve az ugyanerre, de a megyei másodosztályban készülő Cserpataki Slovant. 
Az első félidő első részében "keresték magukat" a csapatok, mindkét oldalon a pontatlanságok voltak a jellemzőek, illetve a sok... szövegelés, a hibákat inkább megmagyarázták, semmint a javításra törekedtek volna. A játékrész második fele már a helyzeteket is meghozta, részünkről Gego a kapu közvetlen előterében nem találta a labdát, Széles és Solymosán távolról próbálkozott, a próbajátékos Lezeu pedig egy az egyben a kapussal nem boldogult. A másik oldalon is volt néhány (számukra) ígéretes helyzet, de a kapunkat nem találták el, gól így nem esett.
A második félidőben még kevesebb esemény történt, a mezőnyjáték mellett a veszélyes akció is kevesebb volt, ennek ellenére két gólt is láthattunk: a 70. percben Széles mintegy 30 - 35 méterről szabadrúgásból bombázott a bal felsőbe - 1- 0, öt perccel később egy beadási kísérletnek tűnő ívelés, talán a szél nyomására kanyarodott kapunkra, behullva a hosszú sarokba - 1-1. Ezeken kívül talán nem is volt kapukra menő próbálkozás...
A látottak alapján mindkét csapatnak sok feladata van még a bajnokság kezdetéig, Fele Sándor edző a következő kerettel próbálkozhatott: Tankó - Jude, Lakatos, Crisan, Lezeu (próbajátékos), Dorogi (65. p. Pop), Boros (70. Talpos), Kovács (próbajátékos), Solymosán, Széles (73. p. Balázs), Gego. 
Az edzőmeccsek további menetrendje:
- február 8-án, szombaton a Nagykárolyi Viktóriával, idegenben;
- február 15-én visszavágó a Nagykárolyi Viktóriával, hazai pályán; 
- február 19-én, szerdán 16 órától hazai pályán a Szatmári Olimpiával;
- február 22-én, szombaton Hajdúszoboszló vendégeként;
- február 29-én, szombaton, hazai pályán a Székelyhídi SK ellen.


További cikkek

"Ez egy olyan tevékenység, mely megerősíti a diákok önbecsülését"

2020. Február 3.

Az idei tanévben az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceumban elindult a Magyarországon méltán népszerű program, a Boldogságóra. Lakatos-Dienes Ilona magyartanártól tudunk meg részleteket.

Archív fotó: a csapat tavaly Konstancán

Harmadszor pályáznak az országos döntőre

2020. Február 3.

Az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola, egyben a helyi Unirea SK U 12-es fiú labdarúgó csapata sorozatban harmadszor jutott a Tymbark Kupa megyeközi döntőjébe.

Petőfi Sándor emléktáblája

2020. Január 31.

A helyi emlékhelyeket felleltározó sorozatában Kovács Rozália helytörténész ezúttal Petőfi Sándor költő emléktáblájáról ír.

Újabb reménykeltő lépés a Gizella malom kultúrközponttá válásának útján

2020. Január 31.

Lezárult az érmihályfalvi Gizella malom felújítására/átalakítására kiírt közbeszerzési eljárás és van is jelentkező a munkálatra.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: