Döntetlent játszottak a sípmesterek

2017. Október 12.

Bihar és Hajdú Bihar megye labdarúgó játékvezetői hétfőn délután az érmihályfalvi Praszler stadionban játszottak barátságos meccset. Mindkét oldalon egy-egy gól esett.

 

A Bihar és Hajdú Bihar megye labdarúgó bírói közötti, már hagyományos összecsapás-sorozat újabb fordulójához érkezett hétfőn: az érmihályfalvi Praszler stadionban tartották meg soron következett meccsüket. Az összecsapás 1 - 1-es döntetlennel ért véget, a gólszerzők Ionel Gavris, illetve Gálfi Flórián voltak. A Bihar megyeiek egy tizenegyest is hibáztak, a Terici által kiharcolt büntetőt Costandache a kapufára lőtte. A "hazai" csapat összeállítása: Sergiu Bărcan –  George Mangra, Mădălin Pirtea, George Blaj, Marcel Pirtea, Orbán Norbert, Raoul Roşu, Constantin Constandache, Sergiu Bârţan, Romeo Şipoş, Ionel Gavriş. Játszott még Gabrian Terici, Horia Buz és Aurel Ghenţ.
A meccset a Bihar megyei labdarúgó szövetség és a játékvezetők testülete szervezte az érmihályfalvi önkormányzattal együttműködve. A megyei labdarúgó szövetségeket Radu Bitea és Csige László elnökök, a játékvezetői testületeket Ioan Pirtea és Sápi Csaba elnökök képviselték. A meccs természetesen a "harmadik félidővel" folytatódott, a Gödör rendezvényházban vendégeket köszöntötte Nyakó József polgármester és Fele Attila, a helyi Unirea klub elnöke is.
A két megye szövetségeinek együttműködése szerdán Biharkabán folytatódott, ahol Bihar és Hajdú Bihar polgármestereinek válogatottjai találkoztak, a meccs után arra is sort kerítve, hogy megbeszéljék: a helyhatóságok miként tudnak támogatni sporteseményeket.

További cikkek

Mesemondó verseny I. - IV. osztályosoknak

2017. Október 12.

A verseny megyei szakaszát a váradi Szacsvay Imre Általános Iskola rendezi.

(Illusztráció)

Kevesen voltak vért adni...

2017. Október 13.

A korábbi alkalmakhoz képest kevesen voltak vért adni csütörtökön.

(Illusztráció)

Turul-szobrot avatnak vasárnap

2017. Október 12.

A városunk és gyülekezetünk történelméhez kötődő Turul-nemzetséget ábrázoló Turul-szobor avatására kerül sor vasárnap. Igét hirdet Forró László egyházkerületi főjegyző, ünnepi beszédet mond dr. Tiba István parlamenti képviselő. A református egyházközség meghívója.

Magyar–román nyugdíjtanácsadó napok

2017. Október 11.

Debrecenben is tartanak tanácsadást azoknak, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. Alább a részletek.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: