Dolgoznak a földgyaluk

2019. Január 31.

Ahogy az időjárás engedi, minden utcára eljutnak.

 

Ahogyan az telente lenni szokott, az időjárás minden évben megviseli az úttesteket: megszaporodnak a kátyúk, gödrök. Így történt idén is, a közlekedők pedig méltatlankodnak, hogy járműveikkel alig tudnak haladni.

Karsai Attila alpolgármester elmondta: az aszfaltozott utcákon nem voltak és nincsenek gondok, amikor szükséges volt, azonnal sózták az úttesteket, melyeknek szinte azonnali eredménye volt, megszűnt a síkosság. A gond a kövezett utcákon jelentkezett. Míg hó és jég borította azokat, addig homokkal szórták fel, hogy enyhítsék a csúszásveszélyt, ugyanakkor a földgyalut nem volt érdemes munkába állítani, hiszen a megfagyott csapadékkal nem tudott volna mit kezdeni.

Figyelve az időjárási előrejelzéseket, csütörtök reggelre jósoltak a hozzáértők olyan enyhülést, amikor már érdemes volt munkához látni, ennek megfelelően az önkormányzat két erőgépe hajnali 6 órakor indult el. Az alpolgármester hozzátette: minden utcán legalább egyszer végigmegy a földgyalu, ahol szükséges, ott többször is. Kérik a lakosok türelmét és megértését, ugyanakkor arra az esetre is felhívta (újból) a figyelmet, hogy ha visszatér a tél, a házak előtti járdák takarítása a tulajdonosok kötelessége.További cikkek

(Illusztráció)

Online jelmezverseny óvodásoknak, iskolásoknak

2019. Február 1.

A Bonitas Speciális Oktatási Központ online jelmezversenyt hirdet. A szervezők felhívása.

Kezdődik a félévközi vakáció

2019. Február 1.

A második félév február 11-én kezdődik.

A Megyei Tanács székhelyén tartották a tanácskozást (fotó: newsbihor.ro)

Tanmedence: a terveket elemzik

2019. Január 31.

Az érmihályfalvi tanmedence kivitelezése a műszaki tervdokumentáció elemzésének szakaszában van.

(Illusztráció)

Marad az áram és a gáz ára

2019. Január 30.

A 2018/114-es sürgősségi kormányrendelet alkalmazásának folyományaként 2022-ig nem változik az áram és a földgáz ára a lakosság számára.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: