ÉRMISZ-köszönet

2012. Július 17.

Az ÉRMISZ vezetősége ezúton szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket.

 

Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) ezúton is szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket. Köszönjük a Faház Diszkónak, hogy szolidaritásról és összefogásról tett tanúbizonyságot azáltal, hogy lemondta a szombatra tervezett ENDLESS SUMMER buliját, anélkül, hogy az ÉRMISZ megkérte volna erre. Bízunk benne, hogy a jövőben is ilyen jól együtt fogunk tudni működni és kölcsönösen támogatni fogjuk egymás rendezvényeit. 
Továbbá köszönetünket fejezzük ki az önkormányzatnak, illetve minden támogatónknak, akik hozzájárultak rendezvényeink sikeres és zökkenőmentes lebonyolításához. Külön örömmel tölt el minket, fiatalokat, hogy szórakozási lehetőséget tudunk biztosítani az idősebb korosztály számára is, hisz a retró diszkó fő célközönsége a 30 éven felüliek. Ettől függetlenül természetesen nagyon sok szeretettel várunk mindenkit a szombat esti (július 21.) Retró Diszkóba, ugyanakkor mindenkinek ajánljuk figyelmébe a július 28.-án, a Faház Diszkóban megrendezésre kerülő fergeteges partyt, ahol Dj Bíró János szolgáltatja majd a talp alá valót.

     Az ÉRMISZ vezetőségeTovábbi cikkek

Móka-előadás lesz vasárnap

2012. Július 18.

A Móka színjátszó csoport július 22-én, vasárnap 20 órától mutatja be a helyi kultúrházban Móricz Zsigmond Égi madár című művét. Az előadás a Nyíló Akác Napokon tartott produkció ismétlése. A belépés ingyenes, adományokat elfogadnak.

Kérhetik a munkanélküli segélyt

2012. Július 18.

Az iskolából idén kikerült fiatalok - függetlenül attól, hogy sikerült-e, vagy sem az érettségijük - kaphatnak munkanélküli segélyt. Felsoroljuk a kérelemhez szükséges dokumentumokat.

IV. Ifjúsági Fesztivál

2012. Július 17.

Immár negyedik alkalommal szervezték meg az ÉRMISZ-esek az Ifjúsági Napokat, július 13.-14. között. Munkájukat segítette Érmihályfalva Önkormányzata, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány is.

Szombaton: Retro Disco

2012. Július 17.

Szombaton este 22 órától ismét retro disco lesz a "Gödörben". A belépő ára 5 lej.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: