Egy hetes nyári tábor a Kópévárban

2018. Augusztus 1.

Egy hetes nyári tábor résztvevői töltötték meg az Érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola udvarát délelőttönként. A tanító nénik beszámolója.

 

A mintegy 60 Step by Step osztályba járó gyerek (és néhány kistestvér) reggel 9-től 13 óráig vehette birtokba a Zöld épületet, az iskola udvarát, tornatermét. A tíz steppes tanítónő minden napra érdekes, kreatív és szórakoztató programot állított össze számukra.

A reggeleket egy órás közös tornával kezdtük, majd két csapatra válva körforgásszerűen vettünk részt a tevékenységeken. Minden nap volt angol óra, amiért külön köszönet illeti Karászi Zsuzsannát, aki angol tanár és jelenleg a Debreceni Egyetem doktorandusa. Emellett naponta alkottunk a művészet foglalkozáson; hallgattunk mesét, amit fel is dolgoztunk; részt vettünk drámafoglalkozáson; népmeséztünk; megbeszéltük az éppen aktuális holdfogyatkozás jelenségét; és játszottunk sokat-sokat.

A tanító nénik által készített reggeliket közösen jóétvággyal fogyasztottuk el!

Az utolsó napon táborzáró bulit tartottunk sok játékkal, tánccal, közös plakátkészítéssel, pizza evéssel és a szülők által készített sütik elfogyasztásával.

Támogatóink voltak: a Pro Scholam Alapítvány, a SC Universal Tractor SRL, a SC Valkapa SRL. Köszönjük szépen!

Tartalmas, élménydús napokat tudhatunk magunk mögött, sok szép emlékkel!

Jövőre várunk vissza benneteket, gyerekek, a KÓPÉVÁRBA, hogy még több emléket gyűjtsünk!                                                                                                                                                                        A tanító nénik 


További cikkek

(Illusztráció)

Új telefontornyot állíthatnak

2018. Augusztus 1.

Az egyik szolgáltató kérést hagyta jóvá a képviselő-testület.

Hatodik hagyományőrző napok

2018. Augusztus 2.

Hatodik alkalommal tartják meg Érmihályfalván a Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napokat. Szerdától szombatig a már megszokott foglalkozások mellett újdonságokkal is várják nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is.

A holdfogyatkozás Érmihályfalváról nézve

2018. Július 31.

A XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának csúcspontján felhőmentes volt az égbolt felettünk. Ekkor készítette felvételeit Szabó András amatőr csillagász.

Trianon nyomában – az Érmihályfalvi Református Egyházközség tanulmányi kirándulása

2018. Július 31.

2018 nyarán sem maradhatott el a várva-várt kirándulás egyházközségünkben. Közelgünk a Trianoni-békediktátum 100. évfordulójához, ezért a kirándulás témája erre épült. Balázs Eszter IKE-tag beszámolója.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: