Egy tucat gólt láthattunk

2019. Március 1.

Gólzáporos mérkőzéssel zárta le a felkészülési találkozók sorát az Unirea.

 

Inkább vitorlázásra, mintsem labdarúgásra alkalmas, szeles időben fogadta az Unirea a Berettyószéplaki Vointa megyei kettőben szereplő csapatát csütörtök délután a százholdi pályán.
Csapatunk a következő összeállításban szerepelt: Kis (46. p. Szkirkanics) - Tankó (70. p. Muresan), Lazăr, Jude (67. p. Kiss), Crişan (75. p. Dorogi), Láposi (46. p. Fele Sz.), Lakatos (65. p. Széles), Boros, Bacsó, Solymosán, Gego.
Az ellenfél nagyjából az első félidő feléig tartotta úgy ahogy a lépést a mieinkkel - annak ellenére, hogy mindkét góljuk a félidők végén született, igaz, a mi védelmünk is kellett mindkettőhöz - és attól kezdve egyre kevesebb ellenállást tanúsítottak. A félidei 3-1 után a vége 10-2 lett, gólszerzőink: Lakatos (3), Bacsó, (2), Solymosán, Fele Sz., Gego, Széles, Boros.
Több edzőmeccset már nem játszik az Unirea, a jövő hét végén kezdődik a bajnokság tavaszi szezonja, az első fordulóban a Váradszentmártoni CSC vendégei leszünk (ősszel hazai pályán 5-1-es vereséget szenvedtünk).


További cikkek

(fotó: agroforum.hu)

Szakmai tanácskozás

2019. Március 1.

A témák: palántanevelés, növényvédelem.

Új köztéri dekoráció a főtéren

2019. Március 1.

Új dekoráció köszönti az évszakváltást.

A szelektív szemétgyűjtő állomás várja a szolgáltatót

Ismét megpróbálnak szemétgazdálkodót találni

2019. Március 1.

Érmihályfalva önkormányzata ismét "nekifut" a szelektív szemétgyűjtési szolgáltatás közbeszerzési eljárásának, ami egyszer már sikertelenül végződött. A tervezetet egyhangúan elfogadták a tanácsosok a szerdai képviselő-testületi ülésen.

ANL-lakások: elfogadták az ez évi listát

2019. Március 1.

Egyhangúan elfogadták a tanácsosok az ANL-lakásokra vonatkozó ez évi prioritási listát.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: