Elajándékozták a díjat

2018. Február 12.

A farsangi bál jelmezversenyének győztesei elajándékozták díjukat.

 

Szombaton tartották meg a város, a helyi RMDSZ-szervezet és az Érmihályfalváért Egyesület szervezésében a hagyományos farsangi bált. A jelmezek versenyét a város - vélhetően - őslakosait megelevenítő 12 tagú csapat nyerte el, annak a szavazásnak a során, melyen a bál minden résztvevője voksolhatott. Már a díjátadáskor elhangzott, hogy a győztesek nyeremény ajándékkosarukat felajánlják a dévai Szent Ferenc Alapítványhoz tartozó Iskolaháznak, az ott nevelt gyerekeknek.

Hétfőn sor is kerülhetett az ajándék elajándékozására: az Érmihályfalváért Egyesület elnöke, Oláh Sándor vitte el a tartalmában meggyarapított csomagot a Bank utcai épültbe, ahol az éppen jelen volt gyerekek és András Ildikó nevelő fogadták. Utóbbiak ezúton is köszönetüket fejezik ki a felajánlóknak.


További cikkek

Farsanggal zárták a félévet

2018. Február 13.

Félévzárásként egy farsangi mulatságot tartottak a Zelk Zoltán Általános Iskola diákjai, hiszen ez az időszak a szórakozásé, a báloké, nevetésé. Boros Emőke tanárnőtől tudjuk meg a részleteket.

Erős nemzetközi mezőnyben sakkozott

2018. Február 13.

Érmihályfalvi sakkozó is asztalhoz ült a második Mihai D. Carţis-emlékversenyen.

Érmihályfalva őslakosai jártak törzsi táncot

2018. Február 12.

Szombaton tartották meg a már hagyományos városi farsangi bált Érmihályfalván, melyen mintegy 100-an vettek részt. A vendégek jórésze jelmezben érkezett, kik közül idén is megválasztották a legötletesebbeket. A testvérvárosok képviselői különdíjakat adtak át.

A tizenegyeseket is gyakorolhatták

2018. Február 12.

Jó talajú pályán, jó iramú edzőmeccset vívott szombaton az Unirea a bajnokság éllovasával.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: