Elfogadták a pályázati útmutatót

2019. Október 9.

A Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) értesíti a lehetséges kedvezményezetteket, hogy elfogadták az erdővédelemmel, éghajlattal kapcsolatos szolgáltatásokat (PNDR 2014–2020, 3/2020-as szesszió) érintő támogatás pályázati útmutatóját.

 

A támogatásban részesülhetnek olyan területi-közigazgatási egységek, amelyeknek köz- vagy személyes birtokukban erdőterületek vannak, magán- és jogi személyek, akiknek erdőterületük van, illetve ezekből álló egyesületek. A támogatás kiegészítő jellegű, évenként adják oda egy leszögezett összegben, és jövedelemkiesés, többletkiadások kártérítéseként szolgál azoknak, akik öt évre önkéntes kötelezettségvállalást kötöttek. A támogatásban kétféle kötelezettségvállalást „kárpótolnak”: csendes környék biztosítása (1. csomag), fogat használata ritkásból származó faanyag összegyűjtésekor (2. csomag, ami az 1. csomaggal együtt alkalmazható). A támogatás összege: 38 euró/ha/év az 1. csomag keretén belül, 137 euró/ha/év a 2. csomag esetén. A harmadik szesszió támogatási kérelmeinek benyújtása várhatóan 2020. március 2.–május 15. között zajlik, az erre a célra elkülönített összeg 29.000.000 euró. Erre a szesszióra vonatkozóan a támogatási kérelem egyben az első évre (2020. január 1.–december 31.) vonatkozó kifizetési kérelem is. További információk az APIA honlapján.

  (Bihari Napló)További cikkek

Dióverő Nagyvásár az Ér TV-ben

2019. Október 9.

Az alábbi elérhetőségen tekinthető meg az összeállítás.

A néhai sportbarát emlékére sakkoztak

2019. Október 10.

A két szomszédos megyéből összesen 58 sakkozó ült asztalhoz a Sárándi Bálint Emlékkupán.

Az érmihályfalvi női csapat körtánccal ünnepelte első helyét

Kézilabda: A nőknél első lett csapatunk

2019. Október 9.

A Tulipán Kupa megyei kézilabda vetélkedő női és férfi döntőjét tartották szombaton a sportteremben.

Szép őszi idő várható a következő két hétben

2019. Október 8.

Felmelegedés, szép őszi idő várható a következő két hétben, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) október 7-e és 20-a közötti időszakra kiadott előrejelzéséből.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: