Épülnek a tanmedencék

2019. Május 2.

Május 15. után írják alá az érmihályfalvi és a margittai tanmedence kivitelezési szerződéseit.

(Látványterv: ADD)

(Látványterv: ADD)

Készülnek a tanmedencék műszaki tanulmányai Szalonta és Belényes esetében. A Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség szerdán aláírta a finanszírozási szerződéseket a szóban forgó tervek kifizetésére. Tizenkét ajánlat érkezett, mindegyik település esetében. A nyertes a Proexco cég, amelynek 60 napja van a tervek elkészítésére. Ezt követi majd Vaskohsziklás, Érmihályfalva és Margitta. Egy szerződés értéke 68.480 lej + áfa.

Andrei Octavian Caciora az ügynökség nevében elmondta: jövő héten írják alá a vaskohsziklásit, május 15. után pedig a mihályfalvit és a margittait, Diófáson és Székelyhídon a munka halad.

Vitályos Barna, az ügynökség igazgatója azt emelte ki, hogy a szalontai és belényesi esetben a műszaki tanulmány benyújtása után ellenőrzik a dokumentumokat és igyekeznek minél hamarabb kivitelezőt találni, a munka 12 hónapot vesz majd igénybe.

  (Bihari Napló)További cikkek

Nótázás, nosztalgiázással egybekötve

2019. Május 3.

Nótázás töltötte be Érmihályfalva főterét április 30-án este: a helyi RMDSZ Májusi szerenád címmel hirdette meg programját, melyen bárki részt vehetett, hogy énekeljen szerettének, illetve utóbbi, hogy fogadja azt.

Anyákat köszöntő előadás vasárnap

2019. Május 3.

Műsor a kultúrházban, emlékezés a Hazaváró Édesanya szobránál.

Nagy az érdeklődés a Szabadság Feszt iránt

2019. Május 2.

A szervezők az elmúlt hetekben több bejelentést tettek közzé Facebook-oldalukon, számos nagykoncert előadóit hozták nyilvánosságra.

Hegedüs Csilla: több uniós pénzt településeinknek, védelmet jogainknak!

2019. Május 2.

AZ RMDSZ EP-képviselőjelöltje Érmihályfalván (is) járt május elsején.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: