Érmihályfalvi ministránsok is mentek Rómába

2018. Július 30.

A nagyváradi egyházmegyéből azok a ministránsok kaptak meghívást a zarándoklatra, akik rendszeres képzésen vesznek részt, illetve rendszeresen szolgálnak a szentmiséken.

(Fotó: Római Katolikus Püspökség)

(Fotó: Római Katolikus Püspökség)

Július 29. és augusztus 4. között a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye 49 fiatalja Böcskei László megyés püspök vezetésével Nemzetközi Ministránszarándoklaton vesz részt Rómában. 

Az eseményre több mint 70 ezer fiatalt várnak a szervezők idén a világ számos országából. A nagyváradi egyházmegyéből azok a ministránsok kaptak meghívást a zarándoklatra, akik rendszeres képzésen vesznek részt, illetve rendszeresen szolgálnak a szentmiséken. Közöttük van hat érmihályfalvi fiatal is, melettük Váradról, Tasnádról, Székelyhídról, Szilágysomlyóról, Kárásztelekről, Tenkéről, Királydarócról és Biharpüspökiből indultak zarándokok Rómába. A ministránsok felkeresik majd az Örök Város bazilikáit, nevezetességeit, a katakombákat, a Vatikáni Múzeumot és lehetőségük lesz találkozni Ferenc pápával is.

A zarándokok indulásuk előtt, július 29-én 8 órakor szentmisén vettek részt a nagyváradi székesegyházban (képünkön).További cikkek

Szolidaritási alapot hoztak létre

2018. Július 31.

Támogatják a székelyföldi megbírságolt vezetőket.

Trianon nyomában – az Érmihályfalvi Református Egyházközség tanulmányi kirándulása

2018. Július 31.

2018 nyarán sem maradhatott el a várva-várt kirándulás egyházközségünkben. Közelgünk a Trianoni-békediktátum 100. évfordulójához, ezért a kirándulás témája erre épült. Balázs Eszter IKE-tag beszámolója.

Ünnepeltek a "6 évesek"

2018. Július 30.

Születésnapját ünnepelte a nyugdíjasok Szépkor Egyesülete. Boros József nem csak hozzájárult az ünnepi műsorhoz, de az összefoglalót is megírta.

Lakossági fórum a közszolgáltatásokról

2018. Július 30.

A helyi közszolgáltatások működésének megvitatására hirdetett lakossági fórumot az érmihályfalvi városvezetés. Erre pénteken este került sor a Gödör rendezvényházban, mintegy 3,5 órán keresztül.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: