Érmihályfalviak a II. Érmelléki Gazdanapon

2017. Június 19.

Szombaton tartották meg Székelyhídon a II. Érmelléki és Bihar Megyei Gazdanapot.

(Fotók: Kiss Balázs)

(Fotók: Kiss Balázs)

A II. Érmelléki és Bihar Megyei Gazdanapot tartották meg szombaton Székelyhídon, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) nagyváradi regionális irodájának kezdeményezésére és szervezésében, összefogásban a város önkormányzatával, a Romániai Magyar Gazdák Egyesületének (RMGE) Bihar megyei szervezetével, a Bihar megyei Helyi Akciócsoporttal és az RMDSZ Bihar megyei szervezetével. Az ingyenes szakmai kiállítás és vásár helyszíne a város középpontjában felállított rendezvénysátor, a konferenciáé pedig a székelyhídi múzeum központi terme volt. Meghívták a helyi szakembereket, az összes magyar szakmai szervezetet, és szó esett többek közt a határ menti befektetési lehetőségeiről, ezek kihasználási módozatairól is. Tizenöt magyarországi cég állított ki, valamint 21 romániai vállalkozás volt jelen, őstermelőktől kezdve egészen gépgyártó cégekig, széles spektrumot fedve le. A családokra gondolva kisállatokat lehetett megcsodálni, az érdeklődők gasztronómiai igényeiket is ki tudták elégíteni, miközben B2B-típusú üzletember-találkozókra nyílt lehetőség.

Érmihályfalvát a központi parkban felállított faházikók egyikében Kovács Éva üveg- és porcelánfestő, Kiss György fafaragó és Farkas Ferenc bőrdíszműves képviselte.

      (forrás: erdon.ro)


További cikkek

Kupagyőzelem Margittán

2017. Június 19.

Az Unirea 2007-es korosztálya Margittán nyert meg egy focitornát.

V. Szabadság Fesztivál - A program

2017. Június 20.

Július 13. és 16. között tartják meg az ötödik Szabadság Fesztivált Margittán. A szervezők közleménye, illetve a teljes program.

Vidám lelkinap, ötödször

2017. Június 19.

Idén is megtartja a Vidám lelkinap című rendezvényét a római katolikus plébánia gyerekeknek, fiataloknak. Máris várják a jelentkezőket.

Hosszú sorban álltak a szentáldozásra várók

A 36 évet élt szentet ünnepelték

2017. Június 19.

Megtelt a római katolikus templom vasárnap délben, amikor védőszentjét, Páduai Szent Antalt ünnepelték. A búcsús szentmisére a környékről is sokan érkeztek.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: