Erős nemzetközi mezőnyben sakkozott

2018. Február 13.

Érmihályfalvi sakkozó is asztalhoz ült a második Mihai D. Carţis-emlékversenyen.

 

Az elmúlt szombaton a nagyváradi Elite hotelben szervezték meg a Mihai D. Carţis sakk-emlékversenyt. A második alkalommal kiírt tornán 76 versenyző ült asztalhoz, három országot (Románia, Magyarország, Ukrajna) képviselve. A verseny színvonalát jellemzi, hogy tizennyolc beiratkozott sakkozó kétezer feletti élő pontszámmal rendelkezett. 

A kilenc fordulós, svájci rendszerben lebonyolított tornát a papírformának (pontosabban az élő pontszámainak - 2429) megfelelően Emil Mirzoev (Ukrajna) nyerte, 7,5 pontot összesítve.

A versenyen többen is képviselték Bihar megyét, a legtöbben váradiak voltak, de akadt néhány belényesi, székelyhídi és érmihályfalvi sakkozó is. Városunkból egyedül Somogyi István volt jelen, aki 4 pontjával a 46. helyen végzett.

A fentinél is nagyobb szabású sakkversenyt rendeznek május 25. és 28. között a Félix-fürdői Crişana hotelben: a Félix Kupára 100 feletti létszámban várnak sakkozókat a szervezők, jelentkezni máris lehet a 0726-785480-as telefonszámon (Dan Raţ), vagy a danrat_99@yahoo.com villanyposta-címen.


További cikkek

Érmihályfalvi stand a Maskarádén

2018. Február 14.

Érmihályfalva is képviseltette magát a XVII. Debreceni Maskarádén, a Vásárszövetség portékavásárán.

VANmeSE lesz

2018. Február 14.

Zenés előadás versekre kicsiknek és nagyoknak, a Nagyvárad Táncegyüttes előadásában.

Farsanggal zárták a félévet

2018. Február 13.

Félévzárásként egy farsangi mulatságot tartottak a Zelk Zoltán Általános Iskola diákjai, hiszen ez az időszak a szórakozásé, a báloké, nevetésé. Boros Emőke tanárnőtől tudjuk meg a részleteket.

Elajándékozták a díjat

2018. Február 12.

A farsangi bál jelmezversenyének győztesei elajándékozták díjukat.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: