Folytatása következik

2017. Augusztus 28.

Vasárnap zajlott le az ötödik Részek Viadala, először Részek Diadala címmel. Nyakó József polgármester fogalmazta meg gondolatait ennek kapcsán, köszönetét fejezve ki azoknak, akik "hozzájárultak a Részek Diadalának folytatásához".

A csapatok közös tánca az egyik próbatétel során (fotó: Sütő Judit)

A csapatok közös tánca az egyik próbatétel során (fotó: Sütő Judit)

Inkább a kánikulai meleggel küzdöttek, mintsem egymással az idei Részek Diadala résztvevő csapatai. A szervezők újabb lehetőséget kínáltak egy interaktív szórakozásra, amit a szépszámú közönség szokásához híven épp úgy, mint szereplő és mint néző szívesen vállalt. 

Újra bebizonyosodott, hogy ennek a közösségnek nem kell a szomszédba mennie egy kis mókázásért, ötletes szórakozásért. A rendezvényünk támogatásáért köszönet illeti az Arovit konzervgyárat a főzéshez való nyersanyag biztosításáért, valamint Kovács Károly váltásmestert szakavatott tanácsaiért. A színvonalas műsorvezetés, a jópofa és frappáns műsorvezetőknek köszönhetően idén is élvezetes színfoltja volt rendezvényünknek. Köszönet minden szervezőnek és résztvevőnek, akik mások és önmaguk szórakoztatására ott voltak vasárnap a Gödörben és közösségünk erősítésén túl hozzájárultak a Részek Diadalának folytatásához.

                Nyakó József polgármester

(A rendezvény részleteinek ismertetésére visszatérünk.)

 

 


További cikkek

A szórakozás "diadala" lett a viadalból

2017. Augusztus 29.

A szervezők ígéretének megfelelően sok meglepetést tartogatott a résztvevőknek a vasárnap megtartott Részek Diadala. Minden adott volt ahhoz, hogy aki akarta, jól érezhette magát.

(Illusztráció)

Hőség okozta mezőgazdasági károk

2017. Augusztus 29.

A hőség okozta veszteségben érintett gazdák jelentkezhetnek a károk felméréséért, a későbbiekben a Megyei Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökséghez fordulhatnak kártérítésért.

"Nagy élmény, amikor feljutok egy hágóút tetejére"

2017. Augusztus 28.

Az érmihályfalvi születésű, Budapesten élő Rácz Csaba nemrégiben egy öt országot érintő, összességében 1815 kilométer hosszú kerékpáros túrát "tekert le". Élményeiről, tapasztalatairól mesélt.

(Archív fotó)

Majdnem jól kezdtük a bajnokságot

2017. Augusztus 28.

A jobb csapat ellenében a döntetlen jobban tükrözte volna a játék képét.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: