Fotópályázat: A lélek

Fotópályázat: A lélek
2018. July 12.
A nagyváradi Posticum kulturális központ és vendégház fotópályázatot hirdet. A pályázat témája: A LÉLEK. Kulcsszavak: lelkiség, misztika, meghittség, csend, fény, remény, lelki közelség, ima, meditáció, mester és tanítvány viszony. A szervezők felhívása.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Mottó:

„Minden út Istenhez vezet.”;
Niklaus Brantschen

A pályázaton életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet a Kárpát-medence területéről. Kivételt képeznek a szervezők és a zsűri tagjai, illetve azok rokonai, munkatársai. Nevezési díj nincs.

A pályázaton bármilyen eszközzel elkészített digitális fotóval részt lehet venni. Technikai megkötés nincs sem a fotó elkészültére sem a nyersanyag feldolgozására vonatkozóan.

A pályamunkák beküldési határideje: 2018. augusztus 15.

Eredményhirdetés a http://fotopalyazat.posticum.ro/ címen és a nyertes értesítése emailben/telefonon: 2018. augusztus 20-án.

Díjazás: térítésmentes részvétel a Posticum által szervezett Vakáció másként Niklaus Brantschen jezsuita szerzetes és zen mesterrel című táborban, 2018 augusztus 28. és szeptember 2. között. A díj tartalmazza a szállást és az étkezést is a tábor teljes idejére. A program leírását itt találod: http://brantschen.posticum.ro/

A díj részeként felajánlott szállás egy kétszobás apartman egyik egyszemélyes szobája, mely Bunitay Vince egykori bútoraival van berendezve.

További technikai részletek

Pályázónként maximum 3 fotót lehet beküldeni. Sorozatot is lehet küldeni, ez esetben a sorozatot alkotó fényképek száma nem haladhatja meg a hármat.

Az érvényes pályázat .jpg formátumú digitális képe(ke)t tartalmaz. A fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel / 300 dpi. Csakis az SRGB színtér a megengedett. Egy kép fájlmérete nem haladhatja meg a 10 Mb.-ot.

A fotókat a posticum.nagyvarad (kukac) gmail (pont) com email címre kérjük elküldeni.

Fontos, hogy a fájlnévben szerepeljen az alkotó neve és a kép címe a következő formátumban, ékezetek nélkül, pl. így: Nagy_Piroska_Hangulat_a_nagyvaradi_Posticumban.jpg

Kérjük a pályázókat, hogy az emailben tüntessék fel nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, esetleg honlapjukat vagy Facebook-profiljukat/oldalukat, a kép címét, a technikát, amellyel készült, esetleg a kép történetét. Az email tárgya legyen: Posticum fotópályázat. A hibásan vagy hiányosan beküldött jelentkezésekért nem vállalunk felelősséget. A szerzők a kép/képek beküldésével tudomásul veszik a pályázati feltételeket.

Betöltött 18 év alatti pályázóknak szülői engedély szükséges.

A zsűri tagjai: Rencsik Imre, a Posticum vezetője, Nemes István, a Posticum programigazgatója, Búzási Andrea képzőművész és Sütő Zsolt, a Posticum kommunikációs munkatársa.

A zsűrinek jogában áll nem választani győztest, ha a beküldött anyagok minőségét úgy ítéli meg. A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beküldött pályaművek fölött. A szervezők nem vállalnak felelősséget ezek hiányából eredő jogvitákban. A zsűri döntése végleges és nem vitatható. A pályázat megfelelő népszerűsítése érdekében a képeket a szervezők szabadon, szerzői jogdíj fizetése nélkül, de a szerzők nevének feltüntetésével felhasználhatják a jelen fotópályázatról szóló promóciós anyagaiban, online és offline egyaránt.

Elérhetőségek, kapcsolat:

posticum.nagyvarad (kukac) gmail (pont) com
+40751455145
http://fotopalyazat.posticum.ro/

Keresés