Furulyás tábor, kiegészítő programokkal

2019. Július 12.

Napi két órában tanultak új dalokat, három csoportba osztva: kezdők, haladók, középhaladók.

 

Július első hetében második alkalommal volt furulyás tábor az Érmihályfalva melletti Csiha tanyán. A résztvevők idén is az érmihályfalvi Furfangos Furulyások és az ottományi Fülbemászók csoportok tagjai voltak. Mindez összesen 24 gyereket jelent, akik Darabont Aliz, Baliga Andrea és Török Erzsébet tanárnők vezetésével napi két órában tanultak új dalokat, három csoportba osztva: kezdők, haladók, középhaladók. A három nap programja természetesen nem merült ki a zenélésben, a szervezők gondoskodtak különböző szórakoztató programokról is: volt kézműveskedés, lovaglás, túrázás, csillagvizsgálás, pajta-mozizás, előkerültek a társasjátékok is, illetve a nagy melegben jól esett a fürdőzés, locsolkodás, vízi-bombázás, de a tábortűzgyújtás sem maradt el. A tábort egy szabadtéri koncerttel zárták, ahol a szülők ízelítőt kaptak a tanult művekből. Mivel mindenki nagyon elégedett volt az egy hét nyújtotta szórakozással és hasznos időtöltéssel, úgy döntöttek, hogy jövőre is lesz furulyás tábor, melyen a gyerekek önköltségen vettek részt.

            (Bihari Napló)További cikkek

(Illusztráció)

Július 16-án éjjel részleges holdfogyatkozás lesz

2019. Július 12.

Részleges holdfogyatkozást csodálhatunk meg, derült égbolt esetén, július 16-án, kedd éjjel, szerdára virradóan.

(Illusztráció)

Érettségi: végleges eredmények, beiratkozás a pótérettségire

2019. Július 15.

Közzétették az érettségi óvások utáni eredményeit. Hétfőtől lehet feliratkozni a pótérettségire. Július 26-án iratkozhatnak fel a pótérettségire, akik átmenőjegyet kaptak a pótvizsgákon.

A Balatonnál táboroztak

2019. Július 12.

Összesen 30 gyereket láttak vendégül, olyanok is eljutottak idén a Balatonhoz, akik az előző években különböző okok miatt nem mehettek, s akik még sosem láttak "ekkora vizet egyben".

(Illusztráció)

Közeleg az adóbevallási határidő

2019. Július 11.

Az adóhatóság (ANAF) emlékezteti az érdekelteket, hogy július 31-én lejár az egységes adóbevallási nyilatkozatok leadási határideje.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: