Gázolaj-támogatás: decemberben le kell tenni a 2019-re vonatkozó kérvényeket

2018. December 6.

Az APIA tájékoztatja az érdekelteket, hogy ez év december folyamán le kell tenniük a 2019-re vonatkozó gázolaj-támogatási kérvényeket.

 

A kérvények az APIA megyei központjaiban tehetők le. A kérvényt leadóknak rendelkezniük kell termelői ID-vel, vagyis szerepelniük kell az egységes azonosítói regiszterben (RUI), az APIA nyilvántartásában, a mezőgazdasági nyilvántartásban, a gazdaságok országos nyilvántartó rendszerében (RNE), a megművelt földterület minimum egy hektár kell legyen. A szükséges dokumentumok: személyi igazolvány és a nyilvántartói dokumentumok másolata, az önkormányzat által kiadott megművelt földterületekről szóló igazolás (szőlőtermesztés esetén az Országos Szőlészeti és Borászati Hatóság által kiadott igazolás), a területek helyzetéről tanúskodó okiratok, állattenyésztés esetén az egészségügyi engedély másolata, az éves gázolajfogyasztás becsült mennyiségére vonatkozó irat, igazolás arra nézve, hogy a kérelmező nem rendelkezik adóssággal talajjavító szervezeteknél, a gázolaj mennyiségét feltüntető irat, amelyre a támogatást kérvényezik, a kérelmező kötelezettségvállalása. A visszafizetéshez szükséges engedélyt, a kérvény leadásától számítva, legtöbb 20 munkanapon belül adják ki.

      (Bihari Napló)További cikkek

(Illusztráció)

Focitornát hozott a Mikulás

2018. December 6.

A középiskola csapata is részt vett a Borson rendezett kispályás focitornán.

"Legyen boldog minden gyermek!"

2018. December 6.

Négyezer ajándékcsomag talált, vagy talál rövidesen gazdára Érmihályfalván és a tágabb értelemben vett környéken egy németországi szervezetnek köszönhetően.

Hetényi Kovács János és Arany János

Honismereti összejövetel két témával

2018. December 5.

Pénteken, december 7-én tartja újabb összejövetelét a honismereti kör. A szervezők meghívója.

Tiltakozzunk minden élethelyzetben az erőszak ellen

2018. December 5.

Az Érmihályfalvi 1-es számú Mezőgazdasági Főgimnázium diákjai és tanárai, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület ernyője alatt működő Lámpás Alapítvány szakemberei, Bihar Megyei Rendőr–főkapitányság Elemzési és Bűnmegelőzési Osztályának képviselői, valamint Érmihályfalva város vezetői idén is felhívták a figyelmet arra, hogy az erőszak nem megoldás!

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: