Gólhelyzet-eső, tisztes győzelem

2019. Október 21.

Mintha a labda és az ellenfél kapuja egy-egy mágnes lett volna, melyek leginkább a másikat taszító felükkel közelítettek egymáshoz...

Nehezen akaródzott a labdának a diószegi kapuba gurulni...

Nehezen akaródzott a labdának a diószegi kapuba gurulni...

Nem számoltuk össze, hány kihagyhatatlannak tűnő helyzete volt az Unireának a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában szombaton délután, amikor a Diószegi SK volt az ellenfél, ami azonban biztos, hogy hármat sikerült értékesíteni. És az is biztos, hogy ahogyan eddig minden meccsen, most is kaptunk mi is gólt, szerencsére kevesebbet, mint amennyit rúgtunk, és ez a legfontosabb.
A találkozó jól indult, már csak azért is, mert tele volt a lelátó (Diószegről is sokan jöttek), illetve a jó idő a kerítés mentére is sokakat kicsalt. A játék képe is kedvünk szerint alakult: Bacsó egy bal oldalról érkezett beadást már az első percekben a hálóba továbbított - 1-0. A félidő további részében, ha csak a legnagyobbakat vesszük, legalább 5-6 helyzet maradt ki, ez a tendencia folytatódott később a második játékrészben, miközben mindent láthattunk, ami nem gól: kapufát, lesgólt, az ellenfél kapusának bravúrját, lövést jobbra, balra, fölé. Már-már burleszkfilmbe illő jelenetek játszódtak le, hiszen volt, amikor egy támadáson belül kétszer is a kapufát sikerült eltalálni, majd az ötösről ment fölé a labda... Az ellenfél néha-néha került helyzetbe, leginkább szabadrúgásból, esetleg szögletből. Utóbbiak egyike vezetett góljukhoz a 81. percben védelmünk asszisztálása mellett, ám akkor már szinte biztos volt győzelmünk, hiszen az 59. percben Sabău - egy ugyancsak "tűzijáték-szituációban" - a tizenhatos vonalának közeléből (!) fejelt az üres kapuba, majd a 72. percben egy valóban szép Crişan - Bacsó - Sabău ellentámadás végén szintén utóbbi fejelt gólt, így lett 3-1 a végeredmény.
Ifj. Fele Sándor edző a következő csapatot szerepeltette: Tankó - Jude, Lazăr, Urbanowski, Crişan, Solymosán, Sabău (73. p. Pop), Bacsó (78. p. Kiss), Boros, Széles (73. p. Kovács), Gego (61. p. Lakatos).
Az ifjúsági csapat állt, mivel a diószegieknek nincs hasonló korosztályú gárdája.
A további eredmények ITT, a tabella ITT tekinthető meg.
A meccset a helyszínen látta Kis Márk, kapusunk, aki az előző találkozón sérült meg. A lefújás után az öltözőben gratulált a győzelemhez társainak, akik 1500 lejt adtak át neki adományukként, hozzájárulva gyógyulásának költségeihez. 
A következő fordulóban, vasárnap 13 órától, az Unirea a Szentmártoni CSC vendége lesz.


További cikkek

Ingyenes felmérések a Bonitasnál

2019. Október 21.

Az átlagostól eltérően fejlődő gyermekek számára ajánlott.

Fizetnek a második negyedévre

2019. Október 22.

Október 31-ig tehetőek le a harmadik negyedévre vonatkozó mezőgazdasági gázolaj-támogatási kérelmek.

Lepukkant kazánházból lett új sportterem

2019. Október 21.

Külsőségektől mentesen adták használatba Érmihályfalván pénteken reggel a használaton kívüli kazánházból lett tornatermet.

Folytatódik a sikeres akció

2019. Október 18.

Lomtalanítási akció lesz október 25-én és 26-án.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: