Gyerekkönyvek Budapestről

2018. Január 26.

A mintegy 200 darab kötet a budapesti Kelenvölgyi Általános Iskolából érkezett.

 

Nagyobb mennyiségű gyerekkönyvvel gazdagodott nemrégiben az érmihályfalvi Máté Imre Városi Könyvtár: mintegy 200 darabos adomány érkezett Budapestről. A több nagy doboznyi kötetet a Kelenvölgyi Általános Iskola IV. B. osztályának diákjai, Szakácsi Zita osztályfőnök tanítványai gyűjtötték össze, beadva a közösbe a saját, már kiolvasott, sokszor átlapozott, számukra kedves, éppen ezért jó állapotban megőrzött kedvenceiket. A meséskönyvekből, illetve kisebbeknek való képeskönyvekből álló adomány személyes kapcsolat révén jutott az érmelléki kisvárosba, ahol Gheri Judit és Borbély-Simon Andrea könyvtárosok örömmel fogadták. A napokban megtörténik a könyvek lajstromozása, leltárba vétele, utána semmi akadálya nem lesz, hogy eljussanak a helyi gyerekekhez.

  (Bihari Napló)


További cikkek

Szakértőkkel a megjavulás útján

2018. Január 26.

Óvodások és kisiskolások töltötték meg a kultúrház nézőterét kedden, amikor Zorkóczy Zenóbia előadóművész várta őket interaktív produkcióival.

Plakátokon is hirdetik a szolgáltatást

Nyomon követhető a buszok útvonala

2018. Január 26.

Néhány napja már működik az a mobilapplikáció, amellyel a Bihar megyében engedéllyel rendelkező utasszállító járművek mozgását lehet nyomon követni.

Imahét 2018.

2018. Január 25.

Január 28. és február 4. között tartják a református egyházközségben az imahetet. A házigazdák közleménye olvasható alább.

A jobb folytatásra készülnek

2018. Január 25.

A bajnokság jobb folytatásának reményével és elhatározásával kezdte meg az Érmihályfalvi Unirea labdarúgó csapata a felkészülést a tavaszi szezonra. Öt edzőmeccset fognak játszani a következő hetekben.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: