Gyereknap 2019

2019. Május 31.

Június 9-én, vasárnap 10 és 17 óra között, a Praszler Gyula stadionban.

 

Az érmihályfalvi RMDSZ-Nőszervezet és az Érmihályfalváért Egyesület idén is megszervezi gyereknapi programját, ezúttal június 9-én, vasárnap 10 és 17 óra között, a Praszler Gyula stadionban.

Lesz arcfestés, légvár, lézerharc, pónilovaglás, népi gyermekjátékok játszótere, 11 órától zumba Vincze Emőke zumbaoktatóval, 13 órától a Fresh Dance és a Turbo Dance csoportok, majd 15 órától az Aladin Hero Team kempo csapat tart bemutatót.

Az esemény támogatója a város önkormányzata, közreműködik a Szépkor Nyugdíjas Egyesület. Minden érdeklődőt, gyereket és felnőttet szeretettel várnak.További cikkek

Védekezzünk a puszpángmoly kártevése ellen

2019. Május 31.

Néhány évvel ezelőtt jelent meg nálunk is a selyemfényű puszpángmoly (Cydalima perspectalis), amelynek a hernyója tarra rágja a bokor lombozatát, amely rendszerint nem is hajt ki újra.

Kimaradás a gázszolgáltatásban

2019. Május 31.

Az alábbi utcákban szünetelhet ideiglenesen a gázszolgáltatás hétfőn.

(Illusztráció)

Viharriasztás 37 megyében péntek reggelig

2019. Május 30.

Sárga jelzésű (elsőfokú) viharriasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) csütörtökön, amely péntek reggelig érvényes az ország szinte egész területére.

Így kerek a világ - Gyermeknap Budapesten

2019. Május 30.

Május 25-26-án rendezték meg, immár 29-dik alkalommal, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata szervezésében a Városligeti Gyermeknapot.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: