Gyerekzsivaj a játszóházban

2018. Július 2.

A Futrinka Játszóházban "nyitott meg" hétfőn az egész hónapban működő nyári óvoda.

A gyerekek (egy része) játék közben

A gyerekek (egy része) játék közben

Ahogyan azt meghirdettük, úgynevezett nyári óvodába lehetett beíratni a 3 - 10 éves gyerekeket még júniusban. 

Az akkor említettől eltérően nem a Gödörben nyitotta meg képzeletbeli kapuját a júliusban működő "intézmény": a rendezvényház bejáratánál egy értesítést találtunk, miszerint a Futrinka Játszóházba menjen, akit érint. Ahogy közeledtünk, már hallottuk: jó helyen járunk, gyerekzsivaj töltötte meg az épület földszinti helyiségét. Borbély-Simon Csenge, a váradi Pedagógiai Líceum idei végzőse kérdésünkre elmondta: 26 gyereket írattak be előzetesen szüleik, az első napon 21-en meg is jelentek. Reggel 8 órától 12 óráig a programban szerepel természetesen sok játék, lehet rajzolni, társasjátékozni, de mivel mégiscsak vakáció van, nincsen kötött program, valójában minden gyerek a megadott határokon belül kedve szerinti foglalkozást végezhet. Bár a nagy többséggel e nap reggelén találkozott először, a fiatal pedagógust láthatóan máris bizalmukba fogadták a gyerekek. 

Borbély-Simon Csenge elmondta még, tervezi, hogy ki is mozdulnak majd a négy fal közül alkalomadtán, felkeresve a központi park játszóterét.


További cikkek

Lapkihordót keresnek az alábbi utcákra

2018. Július 3.

Az Inform Media Kft. (Bihari Napló, Jurnal Bihorean) lapkihordót keres Érmihályfalvára, az alábbi utcákra.

(Illusztráció: boon.hu)

Nincs megbetegedés, a környéken sem

2018. Július 3.

A rémhírekkel ellentétben nem regisztráltak sem a városban, de a környéken sem afrikai sertéspestist. Alább néhány fontos tudnivaló.

"Magyarnak születtem, magyarként fogok meghalni is"

2018. Július 2.

Nem csak névnapja, de 100. születésnapja alkalmából is fogadhatta a gratulációkat pénteken, június 29-én, Péter és Pál napján az érmihályfalvi Fehér Péter. Az egész környéken ismert egykori pékmester szellemi frissességben beszélgetett látogatóival.

Nagy igény volt a lomtalanításra

2018. Június 30.

Olyan igény volt a lomtalanítási akcióra, hogy a gyűjtést végző cég eleget sem tudott tenni a sok kérésnek, kedden folytatják az utcák bejárását. A sorsolást azonban megtartották szombat este.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: