Győzelemmel kezdték a szezont

Győzelemmel kezdték a szezont
2016. July 27.
Bár még csak edzőmeccsen nyert az Unirea, de a győzelem sosem jön rosszkor.
/vlm/Image/Show/84/
A piros-fekete hazaiak győzelemmel kezdték a szezont

A 2016-2017-es bajnokságra készülve a Hajdúszoboszlói SE ugyancsak megye egyben szereplő gárdáját fogadta kedden kora este az Unirea, lejátszva első edzőmeccsét.

“Egy jó edzőmeccs volt” – értékelt a lefújás után tömören ifj.Fele Sándor edző, hozzátéve, hogy a három gól mellett még számos helyzet maradt kihasználatlanul. Ugyanis a végeredmény 2-0-ás félidő után 3-1 lett, első gólunkat Pap szerezte, majd ugyancsak ő ívelte kapu elé azt a szögletet, melyet a vendégek kapusa a hálójába “ügyeskedett”, a harmadik találat Roghina nevéhez fűződik.

Az edző szerint csapat az első félidőben jó játékot mutatott, a másodikban már “felforgatta” a sorokat, lehetőséghez juttatva az utánpótlás korú játékosokat is. Néhány új arc is feltűnt a keretben, mely a következő összeállításban lépett pályára: Perényi – Horváth, Moisi, Iova, Crisan, Mândrilă, Roghina, Tóth, Pap, Foriş, Gego. Csereként beállt: Kis – Sándor, Gábor, Fórián, Szilágyi, Bersenszki, Bacsó.

Mândrilă a Nagyváradi Sportiskolától érkezett bal oldali hátvéd, Foriş pedig Margittáról jött, belső védő poszton játszik.

Az Unirea legközelebb szombaton 18 órától Nyíradony csapatát fogadja, jövő szerdán pedig Nagykárolyban vendégeskedik.

Keresés