Halasztották a bajnoki rajtot

2018. Március 7.

A tavaszi első fordulót elhalasztották, ezért egy hét késéssel a második fordulóval kezdődik a focibajnokság.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Ahogyan az várható volt, a Bihar megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) meghozta a döntést: egy héttel (legalább) elhalasztja a megyei első és másodosztályú bajnokság tavaszi, március 10. és 11.-re tervezett rajtját. Az AJF versenybizottsága több csapat kérésére hivatkozva hozta meg a döntést, akik képviselői azt jelentették, hogy a nagy mennyiségű csapadék miatt játékra alkalmatlanok a pályák. A döntés értelmében (egyelőre) egy hetet csúszik a pontvadászat kezdete, vagyis március 17. - 18.-ra tolódik, amikor is a második tavaszi (összességében a 17.) fordulót tartják meg, az elmaradó első (16.) fordulót április 18-én, hétközi forduló keretében pótolják. 

Az Unirea a Szentandrási Crisul vendégeként kezdte volna a tavaszi szezont (16. forduló), az AJF döntése szerint ez a meccs tolódik át április közepére, a második fordulóban (17. forduló) a Vaskohsziklási CSO-t fogadjuk.

A junior bajnokságok (C, D, E) március 16-án a 15., a 18., illetve a 19. fordulóval kezdik meg a visszavágó idényt, az e héten elmaradó fordulót április 25-én pótolják be.


További cikkek

Elemezték a szervezet működését

2018. Március 7.

Hétfőn este került sor Érmihályfalván a helyi RMDSZ-szervezet beszámoló és küldöttjelölő gyűlésére. Lajstromozták az elmúlt időszak rendezvényeit, elemezték a szervezet irodájának működését.

"Köszönjük az örök törődéseteket!"

2018. Március 8.

A polgármester nőnapi köszöntője.

Aranyosláposon síeltek cserkészeink

2018. Március 6.

Az érmihályfalvi cserkészek idén is voltak sítáborban.

Felmelegedésre és csapadékra számíthatunk

2018. Március 6.

Általános felmelegedésre és sokfelé csapadékra számíthatunk a következő két hétben – derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság (ANM) március 5.-e és 18.-a közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből. A szakemberek szerint jelentősebb mennyiségű csapadék 11.-e körül várható.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: